Dienas horoskops 02.08.2017.

Strēlnieks

Tik daudz kas atveras tieši tagad. Vizualizācijas vingrinājumi varētu būt jums izdevīgākie tieši tagad. Sniedziet to visiem, dodiet tai savu sirdi un atveriet savas domas jaunajām dienas iespējām. Ļaujiet šai dienai atvērt garu. Saglabājiet šo liesmu degam un atrodiet laimi visos aspektos! Oranžā un koraļļu ir jūsu spēka krāsas šodien!

Mežāzis

Šodien atveriet savu prātu priekam. Jūsu dienas vārdi ir atzinība un laipnība. Ieviesiet pateicības žurnālu, ja jums tas nepieciešams! Skatiet visas lietas savā dzīvē, kas iedvesmo jūs censties sasniegt visus jūsu mērķus. Jums ir lieliskas iespējas sasniegt mērķi, kas patiešām priecēs jūsu sirdi. Venera darbojas jūsu labā! Mīla, mīla, mīla! Spēcīgas partnerattiecības var izturēt pārbaudījumus.

Ūdensvīrs

Tagad ir atvērts daudz dzirkstošās un priecīgās enerģijas! Tas ir jūsu prāts, sirds un savienojums ar jūsu lielāko spēku centru. Ļaujiet sapņiem piepildīties! Tuvākajās dienās jūs varētu saņemt ziņas, kas varētu mainīt jūsu dzīvi! Tu esi patiesības priekšā! Turpiniet sevi motivēt, un ļaujiet saviem ieskatiem pacelties augstumos! Dzeltens ir jūsu enerģijas krāsa.

Zivis

Jūs varētu justies, ka jums vajadzētu atdalīt savas emocijas no kāda. Tas pāries, bet, ja būsiet nodrošinājies, tas nāks par labu. Jums, iespējams, šodien būs nepieciešams “laiks sev”! Ir pareizi atkāpties un novērot, lai patiesi novērtētu savus personīgos mērķus un spēku. Cieniet savu intuīciju!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru