Dienas horoskops 03.08.2017.

Strēlnieks

Mēness turpinās jūsu zīmē. Jums ir daudz darba, kas jāpabeidz! Tik daudz, ko paveikt vienlaicīgi. Šodien dienas beigās jūs varat justies izsmelts, bet tas viss ir aizvedīs jūs līdz nākamajam posmam. Ja jūs gatavojaties testam vai intervijai, enerģija ir jūsu pusē. Piekrītiet konkursam un ziniet, ka esat zvaigzne!

Mežāzis

Vai jūs esat ilgi mīlēts un vienkārši nevarat izvēlēties īsto cilvēku? Vai arī jūs izvairieties no tā, ka kāds redzēs jūsu patieso es? Ko jūs slēpjat vai aizkavējat? Kur šeit ir nedrošība? Kādas emocijas ir bloķētas? Venēra joprojām lūdz jūs atvērt jūsu neaizsargāto pusi, lai jums tiktu atvērtas durvis! Zaļā ir jūsu spēka krāsa!

Ūdensvīrs

Šī ir lieliska diena, lai tuvotos draugiem un mīļajiem. Atvēliet viņiem savu laiku. Sarīkojiet ballīti ar dejām!!! Viss, kas ļauj jums radīt prāta kustību! Nēsājiet košu apģērbu! Pārtrauciet šovu ar savu klasisko dzirksti! Šodiena ir jautrībai! Zelts ir jūsu spēka metāls!

Zivis

Novērtējiet mazās lietas dzīvē, pat ja tie ir tie mazie klusie brīži, kas ļauj atvērt un izpētīt jūsu kaislības. Tas varētu būt tikpat vienkārši kā jūsu mīļākais mākslas un amatniecības projekts vai tik sarežģīts kā darbs pie biznesa projekta. Jūsu galvā ir ideju kolāža, izmantojiet to savā mākslas galerijā. Gaiši dzeltens un pasteļtoņi ir jūsu spēka krāsas šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru