Dienas horoskops 04.07.2017.

Strēlnieks

Ir vajadzīga liela enerģija, lai tiktu galā ar šo dienu! Tik daudz lietu, kam vienlaicīgi jāpievērš uzmanību! Tiec vaļā no kaut kā vai kāda, kas vairs nesniedz tev labumu ilgtermiņā! Tu esi neticamu pārmaiņu brīdī! Sarkans šodien ir jūsu spēka krāsa!

Mežāzis

Jums ir ļoti daudz zināšanu, ko jūs augstu vērtējat un izmantojat savā labā. Ne tāpēc, ka jūs gribat sāpināt citus, bet jūs izmatojat tās tikai sevis paša labā. Pašlaik esiet mazliet savtīgs, bet tas ir uz labu. Jums ir daudz par ko domāt, vai jānovērtē kosmisku joku! Jūsu atslēgvārds ir CIEŅA!

Ūdensvīrs

Šodien varat justies sasaistīts. It kā sasiets un nespējīgs virzīties uz priekšu. Tu esi daudz ko sasniedzis, un šis nav īstais laiks, lai pieņemtu lielus lēmumus. Iespējams, ka nākotnē būs daudz virzības uz priekšu, taču šodien par to nevajadzētu domāt! Lielie pārsteigumi ir ceļā!

Zivis

Dodieties pie draugiem un mīļajiem. Jūs šajā laikā varat kalpot kā pastāvīgs partneris vai mīļotais. Lielisks laiks piedzīvojumiem vai smalkāko dzīves lietu novērtēšanai. Mākslinieciski centieni tev šodien ir labvēlīgi!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru