Dienas horoskops 04.08.2017.

Strēlnieks

Šis ir lielisks laiks, lai spertu nākamos soļus, lai atrisinātu jautājumu, kurš jums šķiet diezgan sarežģīts. Šis nav īsti galīgo lēmumu laiks, tikai kustība uz priekšu. Jums ir daudz enerģijas, kas palīdz tev vai taviem draugiem! Šajā laikā jūs varētu sadarboties ar lielisku biznesa partneri. Finanses ir izaugsmes ciklā. Romantika kļūst par impulsu! Jūs esat lieliskā stāvoklī, izbaudiet šo dienu! Dzeltens ir jūsu fokusa krāsa!

Mežāzis

Mēness paver savu signālu ar harmonisku enerģiju. Apdomīgi un klusi, ar lielu uzsvaru uz savu sirdi. Tas ilgst jau kādu laiku! Kaut kas tevī virmo jau kopš pavasara! Vai pat agrāk! Esi dārznieks- radi! Šis tam ir lielisks laiks.

Ūdensvīrs

Šodien pasauli ieraudzīsiet ar citu acīm. Tagad jūs esat novērotāja stāvoklī. Ko tu mācies? Tev nav jāiesaistās. Šis ir labs laiks studijām vai sagatavošanai. Šī ir diena, kad apkopot resursus un novērtēt to, kas jums ir. Izbaudiet mūziku un citu māksliniecisku iedvesmu!

Zivis

Pateicoties Saules, Neptūna uz Lauvas zvaigznāja pozīcijai, tavai zīmei tiek sūtīts radošas enerģijas stimuls. Ļauj sev doties uz priekšu kādā projektā, kurā darbojaties, vai kaut kam, ko jūs esat tikai izfantazējis savā dzīvē. Tumši zilā un okeāna simboli ir jūsu iedvesmas šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru