Dienas horoskops 06.07.2017.

Strēlnieks

Šodien jūs varat iegūt zināmu kontroli pār savu dzīvi. Ja jūs šodien jutāties nedaudz apmulsis, jūs varat labāk izprast to, kas jūs esat savā dzīvē. Jūsu karjera šajā brīdī varētu būt galvenais jautājums.

Mežāzis

Šodien varat justies kā uz vientuļas salas. Šobrīd jūsu zīmei tiek sūtīta liela slodzes enerģija. Jums ir jāpieņem lēmumus vai arī Visums to izdarīs jūsu vietā! Ļaujiet, lai tava sirds ir tavs ceļvedis. Sarkans ir jūsu spēka krāsa!

Ūdensvīrs

Tagad tu varat izjust mazliet sarūgtinājumu, jo Merkurs pāriet uz polāri pretēju zīmi, bet Venēra turpina ceļu caur Dvīņiem. Tas ir diezgan izdevīgi saviem radošajiem centieniem, publiski runājošiem notikumiem un visām radošajām ausīm! Sudrabs ir jūsu spēka krāsa šodien!

Zivis

Jums ir tik daudz darāmā, ka šī varētu būt viena no tām reizēm, kad pakāpties sāņus un vienkārši ļaut visam notikt! Vienkārši ļauj visam plūst un būt. Šajā laikā jūs, iespējams, vairs nekontrolējat lietas vai vienlaicīgi izjūtat vairākas emocijas. Sēdiet un meditējiet! Zaļā ir jūsu spēka krāsa šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru