Dienas horoskops 12.07.2017.

Strēlnieks

Jūs joprojām jūtaties kā spīlēs starp jūsu vajadzībām un jūsu tuvinieku vajadzībām. Pašlaik ir daudz konkurējošas enerģijas, un romantika var būt viena no šīm enerģijām. Mēness šodien konkurē ar jūsu enerģiju. Jūsu partnerim vai draugam var būt vajadzība pēc jums! Tumši zila ir jūsu spēka krāsa šodien!

Mežāzis

Šodien ir liela enerģija un harmonija ar Mēnesi. Pašlaik jums, iespējams, jākoncentrējas uz jūsu maigāko pusi, vai arī ir nepieciešams mazliet domāt par partnerību vai kādu ģimenes locekli. Ja strīdi ir sabojājuši jūsu pagājušo nedēļu, Šis ir lielisks laiks, lai salabtu ar cilvēkiem. Atvainojieties vai gaidiet atvainošanos.

Ūdensvīrs

Labs laiks sarunām. Jūs varētu apspriest ar citiem jūsu pašizpausmi. Šis ir lielisks laiks tiem, kas iesaistīti rakstniecībā, radošās mākslās un modē. Jūsu idejas paplašinās, un visas iespējas ir jūsu pusē! Opāls ir jūsu varas akmens šodien!

Zivis

Šodiena pret jums ir diezgan laipna! Jebkādas asaras var būt prieka asaras, nevis kaut kas cits. Šis ir lielisks laiks, lai turpinātu romantisku interesi vai atļautu to īstenot kādam, kas ir ārpus tavas ierastās vides. Ūdens zila ir jūsu spēka krāsa šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru