Dienas horoskops 13.07.2017.

Strēlnieks

Šodienas enerģija var likt jums justies emocionālākam, kā ierasts. Jūs esat lielisks pētnieks, un jums var būt nepieciešams sadarboties ar kādu partneri. Tagad jūs varat justies nedaudz atstumts no citu pieredzes vai arī jums vajadzīga kāda palīdzība no mīļa cilvēka. Sarkans ir jūsu spēka krāsa šodien!

Mežāzis

Šodien ir lieliska harmonija. Labi rūpējieties par sevi un novērtējiet šo brīdi, kāds tas ir. Šis ir lielisks laiks pārtraukumam vai mini-brīvdienām! Dariet visu, kas ļaus jums pārgrupēt savu enerģiju. Pēdējo dienu intensitāte jūs atjaunos!

Ūdensvīrs

Jūs, iespējams, neesat pilnībā piesaistījies šīs dienas enerģijai, bet jūs jebkurā gadījumā varat būt jautri. Enerģētikā notiek kustība, kad tiek sūtīti ziņojumi, e-pasta ziņojumi vai pat zvans draugam. Jūsu mīlestības dzīve ir lieliskā astroloģiskā brīdī, bet finanses var paplašināties! Jūs varētu būt iesaistīts lieliskā ceļojumā vai ceļojuma plānos!

Zivis

Kāda jauka diena tavai zīmei! Tev šodien ir liktenīga sajūta, un jūs varētu būt uzmanības centrā. Jūs vienkārši varētu būt īstajā vietā īstajā laikā. Jūsu psihiskās spējas ir to pilnbriedā. Pavadiet laiku kopā ar saviem domubiedriem, šodien viss izdosies bez kļūdām. Mīli un esiet mīlēti! Rozā un zilā ir jūsu spēka krāsas šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru