Dienas horoskops 17.07.2017.

Strēlnieks

Šajā laikā ir harmonija ar Saturnu, Merkūru un Urānu, kas ļauj justies nedaudz brīvākam un radošākam. Jūsu liktenis tiek apstrīdēts, un jums var būt vēlme mainīt karjeru vai ceļus dzīvē. Oranžs ir jūsu spēka krāsa!

Mežāzis

Mēness ir saskaņā ar tavu zīmi. Lieliska diena, lai sazinātos ar ģimeni un draugiem. Jautājiet cilvēkiem, kā viņi jūtas, un dalāties kopīgās maltītēs ar mīļajiem. Šis ir laiks, lai atvērtu jūsu sirdi un prātu citiem. Lieliska diena, lai izjustu plūsmu un būtu brīvs! Zaļā ir jūsu spēka krāsa šodien! Jūs varētu gūt labumu, ja parūpēsieties par savu ķermeni!

Ūdensvīrs

Gaisā paveras lieliska radoša plūsma, kas var izmainīt jūsu dzīves ceļu. Jūs varat kaut kur aizceļot vai sazināties ar seniem draugiem. Ap tevi virmo daudz kaislību! Izbaudiet šo laiku ar pilnu krūti!

Zivis

Jūs šodien varētu kļūt mazliet kluss, dziļi pārdomājot Visumu. Vienlaikus jūs varētu sajust saikni starp zemi un okeānu! Šī jums ir lielu jautājumu diena. Jūs turpināt šo ceļojumu ar harmonisku un skaistu iznākumu! Saglabājiet uzmanību pār savu veselību. Tumši zilā ir jūsu spēka krāsa!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru