Dienas horoskops 19.07.2017.

Strēlnieks

Tu esi lidojumu augstumos! Neatkarīgi no tā- burtiski vai simboliski. Izplet savus spārnus. Šis ir lielisks laiks justies brīvāk un mazāk aizņemts nekā pēdējo dienu vai nedēļu laikā. Veiksme ir sarežģīts process, it īpaši, ja jūs veidojat kaut ko, kas pilnībā saskan ar tavu būtību. Šī ir diena, kad ieelpot atslodzi. Ērglis ir tavs spēka putns!

Mežāzis

Mīlestība ir šī brīža visbiežāk sastopamā enerģija. Romantika joprojām klauvē pie jūsu durvīm vai vismaz mīlas situācijas, no kurām nevar izvairīties. Šobrīd esat labā vietā, jums paveras jaunas iespējas. Tas varētu būt cilvēks, kas mainīs tavu dzīvi! Zaļā ir jūsu spēka krāsa šodien!

Ūdensvīrs

Harmonija ir šodienas atslēga! Meklē lielisku harmoniju ar saviem vārdiem un sirdi. Romantika un prāts ir saistīti. Jūs domās strādāsiet ar savām emocijām visu dienu. Tu šodien esi manifestējošā pozīcijā! Pieņem dāvanu!

Zivis

Šajā laikā tev ir liela dziedinošā enerģija. Lielisks laiks, lai pieņemtu ielūgumu vai vismaz darītu kaut ko jautru sev! Festivāla izjūta var dot jums lielisku formu šajā laikā! Gaidiet izaugsmi un iespēju, jo īpaši jūsu sirdij! Jūras ūdrs ir jūsu spēka dzīvnieks šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru