Dienas horoskops 21.07.2017.

Strēlnieks

Šajā brīdī paveras iespēja realizēt ideju vai kaut ko tādu, kas reiz ienākusi galvā, bet atstāta novārtā. Tas varētu būt jūsu dzīves vai karjeras pagrieziena punkts! Šajā brīdī notiek kaut kas patiesi interesants! Tas ir diezgan īpaši!

Mežāzis

Šodien jūs varētu būt emocionālā stāvoklī. Šī varētu būt diena, kad meditēt vai atkāpties no pasaules grūstīšanās un kņadas. Ja vien iespējams, atturība var būt labākā pieeja! Atrodiet vismaz mazu brīdi, ko veltīt tikai sev! Romantikas un karjeras turpina virzīties uz priekšu!

Ūdensvīrs

Enerģijas strūkla no zodiaka pretējās puses! Jūsu polāri pretējā zīme sūta jums uguns bumbu! Kur un kā to izmantot, ir atkarīgs no jums! Ko jūs esat iemācījušies no savas pagātnes? Jūs varat pārveidot šo vēstījumu par kaut ko lielisku! Jūs šodien varat saņemt lieliskas ziņas! Tas varētu būt jūsu liktenis! Tik daudz smaidu visapkārt! Dzeltens un oranžs ir jūsu spēka krāsas šodien!

Zivis

Pacietībā ir skaistums! Šajā laikā jums nav nepieciešams ātri pārvietoties. Mēness enerģija ir diezgan harmoniska ar jūsu pašu zīmi. Koncentrējieties uz lietām, kas jums patīk, ikdienas darbībām. Jūs varētu gūt labumu, pavadot laiku kopā ar ģimeni un draugiem! Kādu, kas liek jums justies īpaši! Zils ir jūsu spēka krāsa šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru