Dienas horoskops 24.07.2017.

Strēlnieks

Šajā brīdī jūs varat justies mazliet atstumts. Tas viss ir sīkumi. Ja kaut kas radošs likās, ka izdosies, bet tomēr viss nobruka, tas viss ir pateicoties Saturna retrogrādam jūsu pašu zīmē. Visam nepieciešama pārdomāšana. Ir pienācis laiks atkāpties un patiešām izsvērt visas jūsu iespējas! Tas attiecas ne tikai uz vīziju, bet arī uz detaļām! Dzeltens ir jūsu spēka krāsa!

Mežāzis

Mēness ir nedaudz attālinājies no jūsu zīmes. Izmantojiet laiku un baudiet dienu ar prieku. Jums ir prieks jūsu dzīvē. Dodiet sev šo laiku, lai atvērtu kādu. Jūs, iespējams, esat atvērts jaunai mīlestībai vai citam domāšanas veidam šajā laikā!

Ūdensvīrs

Mēness šodien ir pretējs jūsu zīmei, lūdzot atvērt jūsu sirdi jaunajām iespējām un sakariem. Jums, iespējams, vajadzēs palīdzēt draugam un piedalīties grupas projektā! Ja jūs strādājat jomā, kas saistīta ar sabiedrība, jūs varētu saņemt atzinību. Oranžā ir jūsu spēka krāsa šajā laikā!

Zivis

Šobrīd ir neticama līdzība ar pagātni tam, kas notiek jūsu dzīvē! Šajā laikā jūs esat daudz spēcīgāks un pastāv lieliskas izredzes uz dziedināšanu. Ar katru dienu jūs kļūstat spēcīgāki! Tumši zila ir tava spēka krāsa.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru