Dienas horoskops 25.07.2017.

Strēlnieks

Šī ir lieliska diena, lai novērtētu mīļoto. Jūsu saistības sper soli atpakaļ, vai arī pašas pārveidojas. Tavs sirds ceļojums varētu šajā laikā būt kā pa kalniem. Jūs esat savas dzīves un dvēseles arhitekts, neviens cits! To ir svarīgi apzināties visu tuvāko mēnešu laikā!

Mežāzis

Pievērsiet uzmanību jūsu muguras lejasdaļai, muskuļiem un skeleta sistēmai. Parūpējieties par savu veselību. Šis ir bijis aktīvas darbošanās laiks. Jums varētu būt nepieciešama atpūta vai pārtraukums. Atslēdzieties un parūpējieties par sevi, ja jūsu grafiks ir pārāk intensīvs. Sandalkoks ir lieliska smarža jums. Jūsu jaudas krāsa – sarkans!

Ūdensvīrs

Jūs varētu justies mazliet haotisks šajā laikā, vai arī izjust nepieciešamību izmantot jūsu smadzenes detalizētākā veidā, nekā ierasts. Jums var būt nepieciešams koncentrēties uz savām ikdienas aktivitātēm, vai rūpēties par mazāk iepriecinošām lietām, kas var jūs nomākt. Pavadiet laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Jums var būt nepieciešams palīdzēt kādam! Jūsu jaudas krāsa – oranža!

Zivis

Šī ir lieliska diena, lai pievērst uzmanību savam fiziskajam ķermenim un veselībai. Šis ir jauks laiks, lai jūs varētu apstrādāt savas emocijas vai plānot visas tikšanās, kas ir nepieciešamas! Jūs varētu piesaistīt neticamu partneri šajā laikā, vai atklāt savu aizraušanos ar kaut ko skaistu! Zaļā ir jūsu spēka krāsa!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru