Dienas horoskops 26.07.2017.

Strēlnieks

Šajā brīdī ir daudz enerģijas, kas konkurē ap jūsu uzmanību. Varētu būt grūti pielāgot jūsu vajadzības kādam citam. Ir tik daudz, ko apstrādāt. Šodien jūs varētu būt nedaudz haotisks vai iegrimis darbā. Šajā brīdī galvenā uzmanība pievērsta finansēm. Jūs esat ceļā uz panākumiem! Dzeltens ir jūsu spēka krāsa šodien. Pašaizliedzība pašam ir diezgan svarīga šajā laikā! Tu nevari būt visur!

Mežāzis

Jūs varat sniegt pamatotu padomu citiem, un pats tam nesekot! Dodiet sev brīdi izaugsmei. Jūs esat augšanas fāzē. Kādas sēklas jūs vēlaties iesēt? Vai jūs esat augļi, ko meklējat? Vai ziedi? Vai abi? Kas ir jūsu patiesajā dārzā ilgtermiņā? Tas ir tas, kas tiek lūgts no jums tieši tagad! Kad tu baro sevi, tu vari pabarot arī citus!

Ūdensvīrs

Tu esi viens cilvēks! Tev ir viena dzīve! Tu nevari visus pasargāt no sarežģījumiem šajā pasaulē. Šajā laikā sociālās lietas un notikumi varētu uzņemties humāno lomu. Jums ir milzīga sirds, un šī ir lieliska diena, lai palīdzētu citiem. Tikai atceraties, jums ir arī tuvi mīļie, kas arī nedrīkst aizmirst! Gaišs zils ir jūsu spēka krāsa šodien!

Zivis

Šajā laikā jūs varētu būt citu žēlastībā vai vismaz tā justies. Centieties neieslīgt mocīšanā! Jūs esat ļoti jūtīga un garīga zīme, un cilvēki šodien var nākt pēc padoma. Pavadiet laiku pie ūdens vai, ja iespējams, izbaudiet jauku relaksējošu vannu!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru