Dienas horoskops 27.07.2017.

Strēlnieks

Šī ir lieliska diena, kad jūs varat pārvietoties pa zodiaka ciklu savā gaitā. Cilvēki un jūsu apkārtējās situācijas var pārvietoties īpašā virzienā, jo jums nav jāiztīra kāda cita traucējumi. Šajā laikā jums var būt nepieciešama pauze vai atvaļinājums. Oranžā ir jūsu spēka krāsa tieši tagad.

Mežāzis

Jūs pašlaik esat harmoniski dažos savas dzīves aspektos. Jūsu rīcībā ir daudz pārmaiņu, un šodien ir diena, kas ļauj koncentrēties uz savām vajadzībām un vēlmēm. Kāds varētu apsūdzēt jūs par savtīgu šajā laikā. Lai iegūtu kopainu, jums, iespējams, būs jāveic solis atpakaļ no partnera. Dzintars ir jūsu varas akmens šodien.

Ūdensvīrs

Šī ir lieliska diena jūsu romantiskajai dzīvei. Jūs atrodaties īstajā attiecību un visu partnerattiecību brīdī. Jūsu dzīvē ir panākumi. Ja jūs mēģināt atrast ideālu laiku, lai dotos uz darba interviju vai pieprasītu algas pielikumu, šis ir ideāls laiks. Zvaigznes ir tavā labā! Sudrabs ir jūsu spēka krāsa un metāls!

Zivis

Šobrīd veiksme tuvojas jūsu diagrammai. Jūs varētu būt atvērtāks un godīgāks par jūsu jūtām. Jūsu garīgās attiecības ir diezgan atvērtas un ātri mainās. Varat redzēt apkārtējos cilvēkus, kas gravitējas uz tavu enerģiju. Šobrīd jūs varat piesaistīt lielisku partneri! Zaļā ir jūsu spēka krāsa!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru