Dienas horoskops 29.05.2017.

Strēlnieks

Strēlniekiem šodien jāapsver iespēju agrāk aiziet no darba un pavadīt vairāk laika ar saviem draugiem un mīļotajiem. Šīs zīmes pārstāvji bieži ir ļoti talantīgi, kad darbi jāpaveic efektīvi, lai iegūtu papildu brīvo laiku. Šī diena tam ir īpaši piemērota.

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu mēģināt atpūsties kopā ar ģimeni. Šīs zīmes pārstāvji nereti mēdz lūkoties uz savu ģimeni kā uz hierarhisku struktūru, kas ir līdzīga biznesam vai politikai, kas var likt viņiem justies apspiestam vai iebiedētam pat no vistuvāko puses.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram vajadzētu uzzināt, kas ir viņa cīņas partneris, pirms sākt mērošanos spēkiem. Šīs zīmes pārstāvjiem bieži patīk runāt par sociālām problēmām, bet, ja viņu uzskati ir pretrunā ar citu ģimenes locekļu domām, savstarpējās sarunas pārāk ātri iziet ārpus kontroles un rada problēmas.

Zivis

Zivīm jāmēģina pavadīt laiku kopā ar draugiem vai ģimenes locekļiem, kuriem pēdējā klājies grūti. Zivs bērni mēdz būt ļoti klusi un saprotoši cilvēki, un viņu sabiedrība varētu nākt par labu kādam, kam radušās tādas problēmas kā skumjas, naudas, vai apreibinošu vielu izmantošana.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru