Dienas horoskops 30.05.2017.

Strēlnieks

Nokļūsti uzmanības centrā, kur tu piederies, nevis ļauj kādam izpelnīties uzslavas par to, ko esi paveicis tu. Nekautrējies izrādīt sevi. Tu, iespējams, parasti novērsies no šādiem cilvēkiem, jo tie tev šķiet sekli un egocentriski. Atklāj, ka esi daudz jūtīgāks. Esi lepns par to, kas esi.

Mežāzis

Šodien tev var būt lieliski produktīva diena, ja vien iemācīsies kompromisu mākslu. Ja uzstāsi darīt lietas tikai pa savam, vari nokļūt sarežģītos emocionālos konfliktos. Apzinies, ka no tā var viegli izvairīties, sadodoties rokās ar savu partneri, un darbojoties kopā vienota mērķa labā. Tev ir daudz enerģijas, netērē to kaut kam nenozīmīgam.

Ūdensvīrs

Tu, visticamāk, būsi izsalcis pēc uzmanības. Tev nāksies skatīties uz citiem, kuri ir skatuves centrā, un jāpielāgo savu izskatu vai attieksmi, lai vairāk viņiem līdzinātos. Esi uzmanīgs ar uzmanības apsēstību. Galvenais ir palikt pašam un būt laimīgam, neatkarīgi no tā, kurš skatās. Neviena nepamanīts zieds zied vienlīdz skaisti un smaržo vienlīdz stipri.

Zivis

Šī ir lieliska diena, lai dižotos. Tu esi sasniedzis virsotni, tāpēc izbaudi to, savu ģimeni un cilvēkus ap tevi. Tu esi priekšgalā un nepalaidīsi garām nevienu sīkumu, neatkarīgi no sarunām, kas čalo ap jums. Tu esi spējīgs acu mirklī likt lietā faktus un datumus. Neļaujiet kādam jūs nomākt, aprunāt vai sabojāt jūsu labo garastāvokli.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: astrocenter.com

Pievienot komentāru