Dienas horoskops 31.05.2017.

Strēlnieks

Jūs bieži neieņemiet vadošus amatus, jo mēdzat nīst atbildību. Jums vajadzētu apsvērt sava atbalsta sniegšanu kādam, kurš cenšas, nevis sarežģīt lietas darot pašam, ar nosacījumu, ka nevēlaties balvu.

Mežāzis

Jums vajadzētu prātīgi apsvērt savus agrākos darbus pirms pieteikties uz vadošiem amatiem. Šīs zīmes pārstāvji dažkārt izmanto netīru taktiku, lai iegūtu varu, un, ja kāds uzzinās par jūsu netīrajiem gājieniem, var šo informāciju izmantot, lai konkurētu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem jābūt uzmanīgiem par to, kāpēc viņi vēlas iesaistīties un kā viņi pavēsta šo nodomu citiem. Šīs zīmes pārstāvji bieži vien ir ieinteresēti izveidot liela mēroga pārmaiņas, un, lai gan tas ir var atmaksāties ilgtermiņā, šādas izmaiņas var būt biedējošas un riskantas lielām grupām.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem jāapsver vadošas lomas uzņemšanos, kas varētu padarīt viņus par vadošu cilvēku, nevis produkciju. Zivis ir lieliskas komunikācijā, bet viņām mēdz būt grūtības ar laika pārvaldību, kas nozīmē, ka viņas varētu būt labāki padomdevēji nekā konstruktīvi vadītāji.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru