Dienas horoskops 31.07.2017.

Strēlnieks

Jūs, iespējams, varēsit ievilkt atvieglojošu uzelpu jūsu dzīves karjeras nozarē. Šajā brīdī mīlestības joma var būt pilna ar emocijām. Saziņa varētu būt nedaudz pievilcīga tieši tagad. Viss notiek soli pa solim, tāpēc dzīvojiet tagadnē! Violeta ir jūsu spēka krāsa.

Mežāzis

Mēness ir skaistā harmonijā ar jūsu zīmi, it īpaši, ja jūs esat dzimis janvārī. Šī ir jauka plūsma, kas jums ir nepieciešama pēdējās nedēļās. Jūs varat runāt brīvi un dziedinoši ar kādu citu. Svarīgi ir sazināties vai pavadīt laiku tiem, kas jums rūp. Zaļā ir jūsu spēka krāsa šodien!

Ūdensvīrs

Esi lepns par sevi. Jūs šajā laikā pastiprinājāt pārāk daudz problēmu un pilnīgi kontrolējāt savas emocijas. Ir labi atvērties tiem, kuriem esat tuvi. Šajā laikā jums var būt vajadzīgs padomnieks vai mentors. Jūsu karjeras iespējas pieaug, un finanses ir daudz labākā stāvoklī.

Zivis

Šajā laikā jūsu dzīvē ir skaista enerģijas plūsma, un jūs esat saskaņā ar zvaigznēm. Jūsu mākslinieciskās spējas plūst caur jums, un jums ir daudz iespējas, kā tās realizēt. Lai šī plūsma iedvesmotu jūs virzīties uz nākamo līmeni jebkurā jomā, kas baro jūsu sirdi, prātu un dvēseli. Jūsu spēka dzīvnieks ir Fēnikss!

©TOPRAKSTI.LV / gotohoroscope.com

Pievienot komentāru