Divu bērnu māte padalījās ar savām pēcdzemdību fotogrāfijām. Cilvēki bija pārsteigti par viņas dīvaino vēderu… FOTO

Kad viņas vēdera pēc grūtniecības fotogrāfija ieguva vīrusa statusu, 2012. gada Big Sur pusmaratona uzvarētāja saprata, ka, izstāstot savu stāstu visai pasaulei, tas var iegūt terapeitisko efektu, un iedvesmot sievietes, kuras saskaras ar līdzīgām problēmām.

Neskatoties uz to, ka ne visi novērtēja bijušās pasaules čempionāta dalībnieces atklātību, un daži pat kritizēta viņu par to, lielākās daļas cilvēku reakcija bija pozitīva.

“Līdz ausīm iemīlējos jūsos!” viena sieviete rakstīja. “Tu iedvesmo mūs visas- māmiņas ar “sabojātu vēderu.”

Un šķiet, ka tas ir nācis par labu arī pašai Stefānijai, kura 2016. gada decembrī tika veiksmīgi aizvadīja Kalifornijas Starptautisko maratonu, noskrienot 26,2 kilometrus. Trenējoties pirms starta, viņa sāka noskriet 102 jūdzes nedēļā, gandrīz sasniedzot nedēļas normu 120 jūdzes, ko viņa skrēja pirms grūtniecības.

“Man ir augsta motivācija, jo es joprojām gribu būt viena no labākajām maratonistēm valstī. Es gribu pierādīt sev, ka bērni un īss pārtraukums palīdzēs man kļūt stiprākai nekā jebkad agrāk” viņa teica.

Stefānijas stāsts vēlreiz apliecina, ka fiziskie trūkumi, un jo īpaši bērnu dzemdēšana, nedrīkst kļūt par šķērsli, lai sasniegtu savu sapni.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru