Dvēseles simbols pēc dzimšanas mēneša. Uzzini savējo!


Ir daudz teoriju par dvēseles eksistenci, notiek pētījumi un eksperimenti, tomēr daudzi cilvēki tāpat tic tās pastāvēšanai, tāpat arī tam, ka pastāv dabiska saikne starp dvēseli un cilvēka personību.

Ezoteriķi piedāvā uzzināt, kāds ir tavas dvēseles simbols saskaņā ar dzimšanas mēnesi un labāk to iepazīt!

Janvāris – drakons

Tas ir reāls spēks. Nopietns potenciāls pārvarēt visus šķēršļus. Vajadzīga kontrole un savaldība. Dusmās sadedzina visus tiltus.

Februāris – fēnikss

Pašdziedināšanās. Vienmēr atdzimst par spīti prognozēm. Neiedomājama neatlaidīga – lūk, tās būtība.

Marts – iņ un jaņ

Ļoti līdzsvarota personība. Stingra dvēsele, kas nekad nemeklē kompromisu un nelabprāt piedod pāridarījumus.

Aprīlis – lauva

Neapšaubāms līderis. Lepns spēks, kas necieš iebildumus un visu dara savā veidā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMT ATBALSTA PALĪDZĪBU @ 2% PROCENTU LIKMJU

    Es neesmu pārliecināts par leģitīmā aizdevuma aizdevēja saņemšanu tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija slimnīcas gultā operācijai, kas ietver milzīgas naudas, un man arī vajadzēja naudu, lai refinansētu un iegūtu labu mājokli, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebūtu cerības, es nolemšu doties tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un es atradu MARK WILLIAMS FUNDS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma viņš piesaistīja manu aizdevuma summu bez slēptām maksām, un es varētu rūpēties par savu dēlu medicīniskiem rēķiniem, atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt savu parādu. Es konsultēšu katru aizdevuma meklētāju, lai sazinātos ar MARK WILLIAMS FUNDS ar ([email protected]).

Pievienot komentāru