Dvēseles simbols pēc dzimšanas mēneša. Uzzini savējo!

Maijs – vilks

Ģimenes un dzimtas galva. Dvēsele, kas nes atbildības karmu par tuviniekiem un citiem pietuvinātajiem. Šo dvēseli vientulība nenomāc.

Jūnijs – zivs

Patiesi brīvs gars, kurš gatavs pārkāpt visus iespējamos likumus, lai panāktu vēlamo.

Jūlijs – uguns

Nepakļāvīgs gars, kaislīga dvēsele, neparedzams raksturs. Atrasties ļoti tuvu – bīstami, pavisam bez tās – neiespējami.

Augusts – zirgs

Godīga dvēsele, prot novērtēt augstsirdību un zina savu pūliņu vērtību. Viņu izprast ir ļoti grūti, iespējams, tāpēc, ka pati to nevēlas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMT ATBALSTA PALĪDZĪBU @ 2% PROCENTU LIKMJU

    Es neesmu pārliecināts par leģitīmā aizdevuma aizdevēja saņemšanu tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija slimnīcas gultā operācijai, kas ietver milzīgas naudas, un man arī vajadzēja naudu, lai refinansētu un iegūtu labu mājokli, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebūtu cerības, es nolemšu doties tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un es atradu MARK WILLIAMS FUNDS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma viņš piesaistīja manu aizdevuma summu bez slēptām maksām, un es varētu rūpēties par savu dēlu medicīniskiem rēķiniem, atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt savu parādu. Es konsultēšu katru aizdevuma meklētāju, lai sazinātos ar MARK WILLIAMS FUNDS ar ([email protected]).

Pievienot komentāru