Dziedātāja Olga Rajecka pašizolējas Saulkrastos; priecājas par bagātīgajiem pārtikas krājumiem

Ekrānšāviņš no Instagram

Dziedātāja Olga Rajecka ārkārtējās situācijas laikā kopā ar ģimeni dzīvo laukos Saulkrastu pusē, kur izbauda tuvumu dabai un priecājas, ka iepriekšējā vasarā sagatavoti brangi krājumi ziemai, kuru pietiek arī tagad – pavasarī.

“No 10. marta esam izolācijā. Esam Saulkrastos, jo te ir mana vīra mājas. Uz Rīgu nebraucam. Mācības jauniešiem notiek ar tālmācību. Mazajam puikam bērnudārzs šobrīd nav. Saulkrastos mums ir meži un zeme.

Pat nebraucam uz Saulkrastu veikalu iepirkties. Tāpēc, ka lasām ziņas, ka uz Saulkrastiem brauc ļoti daudz neapdomīgu cilvēku, tie, kas nedomā par citiem. Saprotu, ka gribas pastaigāties, bet ne jau tā, ka ir desmit kilometru rinda izveidojusies uz šosejas,” izdevumam “Vakara Ziņas” stāsta slavenā dziedātāja.

“Man tagad ļoti noder vasarā konservētās bietes, ko sagatavojām ar draudzeni. Piecas dienas konservējām. Rīvējām un likām burciņās uz ziemu. Visām omēm un mammām sagatavojām. Gatavojām arī tomātus želejā un savā sulā.

Man ir arī ļoti daudz dārzeņu no mammas un pagrabs, kurā uzglabāju biešu konservus, skābētus kāpostus, rāceņus, rutkus, burkānus un kāpostus. Sievietei ir jābūt saimniecei. Un zinu, ka Latvijas sievietes ir saimnieciskas,” atzīst Rajecka.

COMMENTS

Pievienot komentāru