Egoistu horoskops. Kuras zodiaka zīmes vairāk domā par sevi?

Foto – Pixabay

Egoisms ir visnotaļ normālas un vajadzīgas jūtas, kuras mums piešķīrusi daba. Tomēr ir vairākas zodiaka zīmes, kurām ir lielāka nosliece uz egoistiskām izpausmēm, kamēr citas tikpat kā nav apveltītas ar šo brīžiem nepatīkamo rakstura īpašību.

Auns
Auni ir egoisma karaļi, jo viņi daudzās lietās meklē savu izdevīgumu. Taču viņu egoisms nav ļauns – viņi demonstrē šīs jūtas, jo vienkārši vēlas vienmēr panākt savu. Viņiem pirmkārt eksistē pašu mērķi un viedoklis.

Vērsis
Vērši nav egoistiski, bet gan patmīlīgi. Vēršiem nav jēgas būt egoistiem, tomēr visās lietās viņi meklē nelielu daļu izdevīguma sev. Parasti viņu egoisms iekļaujas normā un netraucē saskarsmei ar viņiem.

Dvīņi
Dvīņi bieži ir pārāk pašpārliecināti, bet ne egoistiski. Viņi domā, ka zina visu uz pasaules, lai gan nereti tā ir tikai daļa no viņu lomas vai tēla. Tomēr viņu patmīlība var pārtapt par egoismu, un tad viņi sāk lemt par diviem.

Vēzis
Vēžiem nepastāv citu cilvēku noskaņojums. Ja viņi ir labā omā, tad viss ir labi, bet tad, ja slikti ir viņiem, visam un visiem arī jābūt slikti. Ne pati labākā egoisma izpausme, tomēr ne tuvu arī pati sliktākā.

Lauva
Egoisti no dzimšanas. Viņu ego ir uzpūsts līdz Visuma apmēriem. Lauvas domā, ka viņi ir paši neatvairāmākie, gudrākie un viedākie.

Jaunava
Jaunavas ir vienas no patīkamākajiem indivīdiem, jo šie cilvēki labāk par citiem vēro sevi no malas un tur rokās. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji neizrāda egoismu vienkārši izdevīguma dēļ.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru