“Pie vīra sāniem nedrīkst pazust!” Četri sievietes stāvokļi, kas piesaista vīrieti

Foto – Pixabay

Mūsu vecmāmiņas teica: “Apprecēties nav grūti, bet pie vīra sāniem nedrīkst pazust!” Un viņām bija taisnība. Piesaistīt, ieinteresēt, iemīlināt un saglabāt attiecības. Varētu domāt, ka „mūžīgās mīlestības” izveidošanas mehānisms ir vairāk nekā vienkāršs. Taču kurā posmā rodas grūtības? Kādēļ mēs tik bieži apsvilināmies un darām pāri sev un savam partnerim? Mēģināsim saprast, kurā brīdī sievietes kļūdās.

Ikviena sieviete dažādos laikos mēdz būt kāda no četriem stāvokļiem. Dažādas tautas, psiholoģijas novirzieni tos dēvē dažādos vārdos. Vispopulārākais skaidrojums: uguns, gaiss, ūdens un zeme. Lai apprecētos, ir jāiemācās savlaicīgi, noteiktos attiecību posmos „ieslēgt” šos stāvokļus un pēc tam tos pieslēgt, lai vienmēr būtu interesanta vīram.

Neticami valdzinošas un gribētas sievietes lielākie noslēpumi

Vīrieša piesaistīšana – mīļākā
Mīļākā – tas ir uguns. Kaislīga, mazliet bezkaunīga mīlas priesteriene. Tā piesaista vīrieti ar savu nepiepildāmajām slāpēm pēc dzīves un mīlestības. Viņa zina, ka piesaistīt vīrieti! Viņas enerģijai nav iespējams paiet garām, pat sievietes par viņu runā ar apbrīnu, pat skaudību. Viņa vēlas visu, un „gribēšanas” enerģija pie viņas atgriežas vēl spēcīgāka. Tieši šī enerģija kā magnēts pievelk vīriešus. Ja sieviete „ieslēdz” mīļāko, viņa viegli un bez problēmām piesaista vīriešus.

Ko darīt?
„Piepildi” savu sievišķīgo enerģiju. Iemācies flirtēt, flirtē bez bēdu, pa labi un pa kreisi. Flirts neuzliek nekādus pienākumus, taču atklāj tavu sievišķību. Sāc nodarboties ar sieviešu praksēm, apmeklē piemērotas meistarklases. Nopērc skaistu veļu, bet samazgātās, taču mīļās un ērtās bezformīgās biksītes vienkārši izmet bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru