“Pie vīra sāniem nedrīkst pazust!” Četri sievietes stāvokļi, kas piesaista vīrieti

Foto – Pixabay

Intereses iekvēlināšana – karaliene
Karaliene – tas ir gaiss. It kā saltā un neieinteresētā karaliene izvēlas sev vispiemērotāko kandidātu. Viņa ir veiksmīga, zina, ko grib un kā iegūt kāroto. Karalienes vīrietim ir jāatbilst viņas vērtībām un nākotnes plāniem, citādi tam ar viņas majestāti nav pa ceļam. Šajā tēlā sieviete kļūst par vīrieša ideālu, kuram viņš vēlas sekot.

Ko darīt?
Satiecies ar vīrieti ne biežāk kā reizi trīs četrās dienās. Sarunas pa telefonu vai sociālajos tīklos samazini līdz minimumam. Viņš nedrīkst domāt, ka ir tevi iekarojis, ja reiz ir uzaicinājis uz satikšanos. Uzzini iespējami daudz informācijas par viņu un viņa dzīvi: par draugiem, vaļaspriekiem, darbu. Nerunā par laulībām un bērniem. Par sevi stāsti iespējami mazāk, bez liekiem sīkumiem.

Pamudināšana piedāvāt roku un sirdi – meitenīte
Meitenīte – tas ir ūdens. Lūk, priecīga, pateicīga, iemīlējusies meitenīte, kuru nav iespējams nemīlēt. Viņa priecājas par visu jaunos, uzticas un ir gatava dāvāt savu mīlestību visai pasaulei, mīlestība pie viņas atgriežas ar vēl lielāku spēku. Šādā stāvoklī sieviete saņem vīrieša bildinājumu, viņa mīlestību, rūpes un neskaitāmas dāvanas.

Ko darīt?
Priecājies un saki paldies par ikvienu uzmanības izrādīšanu. Atklāj savu trauslumu, ļauj viņam būt vīrietim un rūpēties par tevi. Izsaki sīkus lūgumus, palūdz, piemēram, atvest maltīti vai aizvest mašīnu uz tehnisko apskati. Spēlējies un reizēm esi naivāka, nekā patiesībā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru