“Pie vīra sāniem nedrīkst pazust!” Četri sievietes stāvokļi, kas piesaista vīrieti

Foto – Pixabay

Mīlestības un ģimenes saglabāšana – saimniece
Saimniece – tā ir zeme. Saimniece ir gudra, viņai ir liela un apzināta pieredze. Vīrietis vienmēr paliks kopā ar viņu, jo viņa tam nozīmē ģimeni – viņa māju un cietoksni. Viņš viņu mīl, ciena un novērtē. Sieviete šajā stāvoklī atklāj savu īstu būtību – būt pavarda glabātājai. Viņa ir īsts partneris vīrieša privātajā dzīvē. Vīrietis nekad nepametīs savu pavardu un sievieti, kas prot to uzturēt.

Ko darīt?
Vienmēr esi izstieptas rokas attālumā – neuztiep savus padomus, ja tev tos nelūdz, taču uzmanīgi uzklausi, ja tev ko jautā. Ja tu vēlies saglabāt laulību, tev vienkārši obligāti ir jāiemācās gatavot ēst un iekārtot ērtu mājokli, neatkarīgi no pieejamā budžeta. Esi informēta par visu, kas interesē tavu vīrieti, sākot no darba lietām līdz pat iemīļotās futbola komandas spēļu grafikam.

Un atceries – katrā posmā ir „jāieslēdz” dažādi stāvokļi. Piesaistīšanas posmā mīļāko uz īsu brīdi var nomainīt meitenīte, karalieni – mīļākā, saimnieci – karaliene, u.t.t. Vīrietim sava sieviete ir jāredz dažāda, tad interese nezudīs nekad.

Sievietes, viss ir vienkārši un vienlaikus ļoti sarežģīti. Kontrolēt sevi, pilnveidoties katru dienu – tas ir grūti. Taču laimīgas un harmoniskas attiecības ir tā vērtas. Taču tās veido un uztur sieviete, tā dabā ir iekārtots.

Avots: “mirror.venus”

Pievienot komentāru