Eirovīzijā kaut ko lieto gan uzvarētāji, gan zaudētāja Samanta? Komiķis Trivaškevičs izdara secinājumus!


Eirovīzijas uzvarētāju grupas “Maneskin” solists Damiano Deivids atskāršot, ka ir vinnējis, kaut ko iešņauc. Es laikam biju vienīgais, kas par to nebija pārsteigts – jau tīri pēc sejas un drēbēm var pateikt, ka tas čalis kaut ko lieto. Viņam nebija jāšņauc kokaīns, lai liktu saprast, ka viņš ir “nariks” – itālis, kas izpilda agresīvu rokmūziku – bez palīgvielām kas tāds nav iespējams,” šovā “Stīvais Nemelo” spriež komiķis Maksims Trivaškevičs.

Kamēr viņa tautieši ēd makaronus un skatās futbolu, klausoties šo:

Eirovīzijas čempions dod vaļā šitā:

“Tagad visā Itālijā iespējams iegādāties “Pizza Bianca”, kura normāli “štirī” un liek tev gribēt vēl. Picu cepēji no klientiem jau sākuši atgaiņāties ar koku. Blakus “Pizza Bianca” restorāniem pamazām verās vaļā narkoloģiskie dispanseri.

Samanta Tīna Latvijai nodrošinājusi nebijušus panākumus, pusfinālā paliekot pēdējā – tas ir zemāks latviešu sasniegums nekā hokejā pakāst Kazahstānai,” turpina Maksims.

Pati dziedātāja apgalvo, ka visu izdarīja perfekti, bet viņas komanda ir izcila, un Tīnas apgalvojumi ir absolūti loģiski, jo Eirovīzija notika Holandē, kur ir atļauta narkotiku lietošana – tāpēc viņa pati sev arī šķiet vislabākā.

Samanta Tīna ir uzstājusies Saskaņas priekšvēlēšanu pasākumā – arī tur viņa nesa Latvijas vārdu tiem, kas par to nav baigi daudz dzirdējuši,” viņš piebilst..

Pievienot komentāru