Ekstrasenss atklāj, kas ar mums notiks novembrī!

Novembrī ik dienu mūs gaida komplimenti, pamācības smalkās manierēs un neprātīgas iepirkšanās. Un nekādas diētas! Tā novembrī gaidāmo ieskicē ekstrasenss Aleksandrs Ļitvins.

Saules un mēness aptumsumi ir jūtami ietekmējuši mūsu planētu un tās iemītniekus. Zeme ir nedaudz izmainījusi savu ģeometriju un patlaban cenšas atgūt iepriekšējo stāvokli – tas viss izraisīs emocionālu nenoturību. Grūtsirdīgi būs ne tikai cilvēki, bet arī kaķi. Mēs asi reaģējam uz izmaiņām gravitācijā un zemes garozas nestabilitāti. Citiem vārdiem – novembrī mums visiem būs nepieciešams atbalsts! Ar vārdiem, darbiem, dāvanu, vienkārši pasniegtu roku vai apskāvienu – sakiet vairāk viens otram labus vārdus.

Mīlestība un ģimene

Lai tuviniekiem palīdzētu tikt vaļā no depresijas(pat ja jums pašam tajā brīdī neklājas viegli), jāizsaka komplimenti, kas saistīti ar izvēles pareizumu. Atrast iemeslu ir ļoti viegli – garšīgi izvārīta zupa vai piemērota krāsa apģērbā, skaistas rokas vai rokraksts – cilvēkiem ir milzum daudz labu īpašību. Ja vien grib, tad var labvēlīgi novērtēt jebkuru cilvēku. Neaizmirstiet, ka augstajam vērtējumam ir jābūt saistītam ne tik daudz ar fiziskajām darbībām, kā ar intelektuālajiem lēmumiem. Tas skar attiecības visos līmeņos. Tēvi un bērni, mammas, brāļi, māsas un pat priekšnieks darbā – pēc oktobra jandāliņa visiem ir vajadzīgs reāls atbalsts.

Bērni

Novembrī pievērsiet uzmanību infekcijas slimību profilaksei zēniem, jo īpaši tas attiecas uz epidēmisko parotītu jeb cūciņām. Pirmām kārtām tas attiecas uz bērniem, kuri ir dzimuši maijā un jūnija sākumā. Iepazīstieties ar šīs slimības simptomiem, jo savlaicīgi uzsākta ārstēšana palīdzēs izvairīties no bīstamiem saasinājumiem, kas saistīti ar auglību. Ja novembrī ir nepieciešams atbalsts pieaugušajiem, tad bērniem – vēl jo vairāk! Viņus vieglāk un patīkamāk ir uzslavēt, vienkāršāk ir uzdāvināt kādu dāvanu. Nebariet viņus lieki, neveiciniet skumjas.

Veselība

Izplatītākās būs slimības, kas saistītas ar psihi, zemu arteriālo spiedienu un veģetatīvo distoniju. Galvenās pūles veltiet emocionālās veselības uzturēšanai un izrādiet maksimālu izturību – šis periods ir tikai uz laiku un, beidzoties novembrim, tas beigsies. Jākontrolē depresīvi cilvēki un tādi, kas bieži apvainojas.

Pārtika

Neskatoties uz taupību visa gada garumā, novembrī nāksies patērēties ārstu aizliegtai, bet garšīgai un kalorijām bagātai pārtikai. Galdam jābūt klātam kā vissmalkākajās pilīs, kur vienas delikateses uzreiz nomaina citas. Oriģināli ēdieni, smalkas receptes un citi gardumi, kuri atbilst novembra augstajām prasībām, brīvdienās būs ģimenes maltīšu neatņemamas sastāvdaļas. Visas diētas pagaidīs. Gaļa un uz grila pagatavotas zivis būs svarīgi punkti jūsu ēdienkartē.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru