Es gribēju tuvāk redzēt, kas tie par objektiem, bet kad pietuvināju…. FOTO

Jūs pavisam noteikti esat redzējuši šo dambi vai ne ? Bet vai Jūs varat ieskatīsiet tuvāk un saprast, kas ir mazie melnie plankumi ?

2

Ieskaties tuvāk, vai pamani kaut ko šokējošu ?

3

Fotogrāfs Polo Seimandi notvēra prātam apdullinošus momentus, ganāmpulks no Alpu Ikbeskas apgabala bija uzrāpies milzīgā dambī, un lielākā daļa bija tikušas gandrīz līdz pašai augšai, vai varat iedomāties kā viņas tiek lejā un kāpēc viņas to vispār dara?

4

Šīs kazas mēdz dēvēt par anti-gravitātes kazām, iemesls jums droši vien nav jāsauc, bet pats interesantākais, ka šīm kazām nav bail no augstuma, tieši tāpat viņām nav bail no krišanas, taču jāpiebilst, ka bieži vien tiek redzēts, ka kāda kaza paslīd un krīt līdz pašai lejai.

5

Kazas ar šo visu pasākumu nedižojas, bet gan kāpj šeit tāpēc, ka uz akmeņiem atrodas sāļi un minerālvielas, kuras kazām tik ļoti ir vajadzīgas. Jāpiebilst, ka skats no malas izskatās vienkārši neiespējams, kazas atrodas uz gandrīz vertikālas sienas, grūti pat izskaidrot, kā tās tur spēj noturēties.

6

Šis mazais kazlēns bija tik ļoti ieinteresēts par kameru, ka tas nokāpa no daļēji uzkāptās sienas, lai tikai atnāktu un palūkots uz fotogrāfu!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: sliptalk.com

Pievienot komentāru