“Es tev teicu, kāp ārā, bļ…” Īstu murgu piedzīvo Liepājas autobusa pasažiere ar bērnu, kuram nupat veikta operācija!

Lai pēc procedūras slimnīcā mazliet uzmundrinātu dēlu, liepājniece Evita (vārds mainīts) gribēja viņam parādīt teritoriju, kur darbojas Biznesa centrs. Taču ekskursija sagādāja rūgtus pārdzīvojumus. Sabiedriskā autobusa šoferis viņus izgrūda no autobusa. Tā apgalvo sieviete, viņa ar iesniegumu vērsusies policijā, raksta liepajniekiem.lv.

Otrdien 12 gadus vecajam puikam Liepājas Reģionālajā slimnīcā no rokas izņēma pēcoperācijas šuves. Jau stāvot pieturā, viņš ierosināja braukt nevis uzreiz mājās, bet doties apskatīt Biznesa centru. Kāpjot iekšā 6.A maršruta autobusā, kurš brauc gar ražotnēm, izdzirdējuši šoferi sakām, ka nemaz nav vērts tajā kāpt.
Pieturā “Biznesa centrs” Evita un dēls nolēmuši tomēr nekāpt ārā. Lai gan monitors autobusā rādījis, ka galapunkts ir pieturā Kapsēdes ielā, šoferis sācis kliegt, lai visi kāpj ārā. Daži paklausījuši, bet Evita un viņas dēls palikuši sēžam. To redzot, šoferis satrakojies un, vēršoties pie Evitas, bļāvis: “Es tev teicu, kāp ārā, bļ…” Sācis draudēt, lamāties. Viņa par notiekošo bijusi šokā, nav sapratusi, kas īsti notiek.

Tad šoferis piecēlies no sava sēdekļa, sagrābis turpat aiz muguras sēdošo Evitu un rāvis ārā no autobusa. No mugurpuses saķēris aiz rokām, pacēlis gaisā un grūdis durvju virzienā. “Dēls, to redzot, satraucās, sāka raudāt,” abu pārdzīvojumus atceras sieviete. Ja nebūtu paspējusi pieturēties, būtu izkritusi ar seju pret ielas segumu. Tagad palikuši tikai zilumi un saplēsta vējjaka.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru