Februāra otrajā pusē – divas tavai finansiālajai veiksmei ļoti svarīgas dienas

Foto – Pixabay

Par finansiālās veiksmes dienām ezoteriķi dēvē laiku, kad vēlams koncentrēties galvenokārt uz naudas un darījumu jomu.

20. februāris – čakla darba un jaunas iepazīšanās diena
Šajā dienā Merkurs atradīsies aspektā ar Saturnu, tāpēc 20. februāri jāvelta cītīgam darbam. Īpaši labi veiksies tiem, kuru darbs saistīts ar komunikāciju. Būs vienkāršāk veidot jaunas darījumu saites, meklēt palīgus un domubiedrus.

Šajā dienā iespējama profesionāla un karjeras izaugsme. Liela iespēja, ka izdosies pārliecināt priekšniecību, ka tu esi pelnījis paaugstinājumu vai bonusu par labu darbu.

Galvenais – nepievērst uzmanību baumām un tenkām. Uzticies tikai tam, ko redzi un dzirdi, labi, ka arī “sestais prāts” šajā dienā būs ass kā nazis.

28. februāris — pirkumu un rezultātu apkopošanas diena
Aizejošā mēneša rezultātus var apkopot dilstošā Mēnesī Mežāža zīmē. Zemes stihijas radošā enerģija lieliski sader ar mierīgo Mēnesi. Iespējams iegādāties dārgas lietas par izdevīgu cenu. Tādās dienās var pirkt nekustamo īpašumu, tehniku, noformēt kredītus, veikt ieguldījumus.

Pozitīvu noskaņojumu dāvās Mēness un Urāna trigons. Šis aspekts palīdzēs nogludināt iekšējus konfliktus, kā arī īstenot visas savas iespējas. Trigons dos pārliecību par sevi visiem, kuriem tā nepieciešama.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru