Forbes nosaucis planētas 10 pelnošākās aktrises 2017. gadā. FOTO

Forbes žurnālisti katru gadu atklāj slaveno un talantīgo kontus. Mūsu redzes lokā nonācis aktrišu finansiālais reitings. Izdevumā tika ņemti vērā skaitļi, kas norādīti globālās informācijas avotos. Tātad, kura ieguvusi bagātākās aktrises titulu 2017. gadā?

10 vieta: Eimija Adamsa

Konts: $ 11,5 miljoni

Aktrise, kas piecas reizes nominēta Oskaram. Adamsa attaisno savu pieprasījumu pēc kasu grāvējiem. Piemērs: filma “Taisnības līga” nopelnīja 648,4 miljonus dolāru.

9. vieta: Džūlija Robertsa

Konts: 12 miljoni ASV dolāru

Drama “Brīnums”, relatīvi vecās lentes un “Lancome” reklāma atnesa Džūlijai labu naudu.

8. vieta: Keita Blanšeta

Konts: 12 miljoni ASV dolāru

Kopš 2009. gada Blanšeta nebija iekļuvusi visaugstāk apmaksāto rangā. 2017. gadā oskarotā aktrise parādījās komiksu korporācijas Marvel filmā “Tors: Ragnaroks”, nospēlējot galveno lomu. Tas arī nesa augļus. Tikai informācijai: kases ienākumi pārsniedza 800 miljonus ASV dolāru.

7. vieta: Šarlīze Terone

Konts: $ 14 miljoni

Producente un “Atomic Blonde” zvaigzne nedaudz atpaliek (iepriekšējā gadā Terone bija 5. vietā). Filma saņēma pozitīvu vērtējumu, bet kases ieņēmumi nebija pārliecinoši (200 miljoni ASV dolāru). Tomēr “plaisu” piepildīja Dior atlīdzība.

6. vieta: Emma Vatsone

Konts: $ 14 miljoni

Nav slikti reitinga iesācējai! Emmai jābūt pateicīgai “Skaistulei un Briesmonim”. Kāds var kritizēt slavenās pasakas pielāgošanu, bet 1,26 miljardi dolāru runā paši par sevi.

5. vieta: Mila Kunisa

Konts: $ 15,5 miljoni

Lielāko daļa no naudas Kunisa saņēma par lomu “Sliktās mammas” un Megas ierunāšanu multiplikācijas seriālā “Mana trakā ģimene”.

4. vieta: Melisa Makartnija

Konts: $ 18 miljoni

TV programma “Maiks un Mollija”, filma “Spoku mednieki”, topošā filma “Life of the party” paveikuši savu.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu top 3!

Pievienot komentāru