Forbes nosaucis planētas 10 pelnošākās aktrises 2017. gadā. FOTO

3. vieta: Dženifera Lourensa

Konts: $ 24 miljoni

Pagājušā gada reitingā viņa ieguva pirmo vietu. 2017. gadā trešo vietu nodrošināja filma “Māt!” un filmēšanās “Red Sparrow”.

2016. gadā veiksmes iemesls bija filmēšanās “Bada spēlēs”.

2. vieta: Dženifera Anistone

Konts: $ 25,5 miljoni

Aktrise var lepoties ar regulārām lomām filmās. Bet naudas ziņā tas nav galvenais, bet gan reklāmas līgumi ar Emirates airlines (aviokompānija), Smartwater (dzeramais ūdens), Aveeno (kosmētika) un Living Proof (matu kopšana).

1. vieta: Emma Stouna

Konts: $ 26 miljoni

Lauvas daļa no ienākumiem – “La La Land”, kur viņa ieguva vienu no galvenajām lomām. Filma ieguva stabilus kases ieņēmumus 445,3 miljonu ASV dolāru apmērā ar pieticīgu budžetu 30 miljonu ASV dolāru. Par Mias lomu Stouna ieguva Oskaru kategorijā “Labākā aktrise”.

Forbes saskaitījuši, ka no 2016. gada 1. jūnija līdz 2017. gada 1. jūnijam divpadsmit aktrises ieguvušas 172,5 miljonus ASV dolāru (pirms nodevām un nodokļiem). Maksa aģentiem, menedžeriem un advokātiem netika ņemta vērā. Jāatzīmē, ka viņi pētīja aktrišu ienākumus no visas pasaules. Bet sarakstā iekļuva Holivuda un Lielbritānija.

Atcerieties, ka “konta” novērtējums pamatojas uz globālās informācijas datu avotiem (Nielsen, ComScore, Box Office Mojo un IMDB), kā arī intervijā ar nozares pārstāvjiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru