FOTO: Aktrise un reiki dziedniece apprecas pati ar sevi

Foto – MDW Features/Jenilyn Rodriguez

Katoļu ģimenē augusī aktrise un reiki dziedniece Dženilina Rodrigesa apprecējusies pati ar sevi neskatoties uz vecāku iebildumiem.

Foto – MDW Features/Jenilyn Rodriguez

Kā vēsta resurss “DailyMail”, 30 gadus vecā ņujorkiete Dženilina par šādu soli izšķīrusies pēc vairākām neveiksmīgām attiecībām, kurās piedzīvojusi sliktu izturēšanos pret sevi.

Foto – MDW Features/Jenilyn Rodriguez

Rodrigesa vairs nepraktizē nevienu no oficiālajām reliģijām. Apprecoties ar sevi, viņa vēloties parādīt, ka tic mīlestībai un pati sev.

Pērkot greznumlietas, viņai tik ļoti iepaticies kāds Islandē tapis gredzens, ka viņa nolēmusi to izmantot, lai saderinātos pati ar sevi.

Foto – MDW Features/Jenilyn Rodriguez

Novembrī, tērpusies 240 mārciņas vērtā kleitā un ar draudzenes darinātu ziedu vainagu galvā, viņa nodeva mīlestības un laulības zvērestu “sologāmijas” ceremonijā, kas tika noturēta tieši 3.33 pēc pusdienas – jo šis skaitlis eņģeļu numeroloģijā nozīmē tīru mīlestību. Ceremoniju vēroja 20 lūgtie viesi, tostarp līgavas māsa Džesika.

“Tas ir atgādinājums vienmēr būt pateicīgai un tam, ka katrs cilvēks ir brīnums,” sacīja Dženilina, kura dosies medusmēnesī, protams, vienatnē ar sevi, lai apceļotu Islandes senās ķeltu kultūrvietas.
“Man ir viss, kas varētu būt nepieciešams, mana dzīve ir pilna mīlestības un prieka,” viņa piebilda.

Pievienot komentāru