Ieskaties plaukstā un uzzini ko jaunu par savu personību!

Ar plaukstas līniju skaidrošanu jau kopš senatnes nodarbojas senā zinātne hiromantija. Lai gan precīzu personības aprakstu var pateikt tikai tiekoties klātienē, ir arī vispārējas, kopējas iezīmes, kas apvieno cilvēkus ar līdzīgu plaukstu.

Izvēlies vienu no zīmējumā redzamajām plaukstām – to, kas līdzīgāka tavai, un lasi, ko tas nozīmē!

1. Tev ir ļoti draudzīgs raksturs, tāpēc tu bez grūtībām spēj sadraudzēties ar jauniem cilvēkiem. Tavs temperaments ir samērā kluss un mierīgs, un tu vienmēr esi gatavs izmēģināt kaut ko jaunu. (Protams, saprāta robežās). Cilvēki bieži apgalvo, ka tev ir neticami laba sirds!

2. Tu liec apkārtējiem justies ērti savā sabiedrībā, viņi labprāt atklāt tev savu sirdi. Cilvēki jūt, ka var būt atklāti ar tevi, jo tu esi ļoti iejūtīgs un uzmanīgs pret viņiem.

3. Tu esi neparasti apdāvināts cilvēks. Cilvēki bieži uztver tevi kā līderi. Daži tāpēc izjūt skaudību un greizsirdību, bet pamatā visi sajūsminās par taviem talantiem un spējām. Tu dzīvē būsi ļoti veiksmīgs, kamēr būsi uzticīgs sev un savām saknēm.

4. Tev ir zelta sirds, un tev patīk piepildīt apkārtējo vēlmes. “Labāk dot, nekā saņemt,” ir tava dzīves devīze. Tu vienkārši dievini padarīt citus cilvēkus laimīgus!

5. Tu “neieraksties nekādos rāmjos”. Tu esi lielisks cilvēks! Cilvēki bieži cenšas tevi saprast, bet viņi to nekad nespēs! Tas tevi padara neticami pievilcīgu pretējā dzimuma acīs. Galu galā, kuram tad
nepatīk pievilcīgi noslēpumi!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru