FOTO: Gaiļa ekskluzīvo māju Kaltenē neizdodas pārdot; trūkst pat interesentu

Jau kādu laiku pārdošanā ir bijušā premjera un uzņēmēja Māra Gaiļa vasaras māja Rojas novada Kaltenē “Lieldienu sala”, kas saņēmusi vairākus arhitektūras apbalvojumus, pastāstījis Gailis.

Kā vēsta nekustamā īpašuma portāls city24.lv, Gailis skaidroja, ka pēc 10 gadiem pienācis laiks kaut ko mainīt. “Man vispār ir ieradums mainīt vecās lietas, īpaši jau vasaras mājas. Iemeslu daudz, māja ir tālu, tā ir diezgan unikāla un to varētu pārdot par labu cenu,” stāstīja Gailis.

Viņš uzsvēra, ka neatklās summu, par kādu māju vēlas pārdot, vien norādīja, ka šī summa noteikti būs rakstāma ar septiņiem cipariem, tātad, ne mazāka par vienu miljonu eiro. “Tur taču miljoni jau ir ieguldīti, kā var pārdot par mazāku cenu,” norādīja Gailis.

“Viss jau būs atkarīgs no tā, kas būs pircējs. Vienam pircējam mājas pārdevējs “Latio” nosauks vienu ciparu, citam – citu. Arī es pats skatīšos, kas māju vēlas nopirkt, ja pircējs man nepatiks, tad varu to arī noraidīt,” stāstīja Gailis.

Savukārt izdevums “Vakara Ziņas” citē Gaili, kurš saka, ka “par kapeikām” atdot gatavs neesot, jo tā esot pasaules arhitektūras pērle – cena sākotnēji esot bijusi 2,5 miljoni eiro, bet palielināta uz 4 miljoniem 200 tūkstošiem eiro.

Jāatzīmē, ka ēkas projekta autore ir tieši ekspremjera dzīvesbiedre Zaiga. Tā tapa laika posmā no 2007. līdz 2010.gadam.

Foto – no city24.lv

Pievienot komentāru