Auksts laiks, karstas jūtas! Mīlestības horoskops novembrim visām zodiaka zīmēm

Foto – Pixabay

Laikā no 1. līdz 11.novembrim nevēlēšanās sevi saistīt ar ilgtermiņa attiecībām un seksuālās aktivitātes pieaugums izraisīs gadījuma sakarus un apzinātu psiholoģisko distancēšanos no esošajiem un potenciālajiem partneriem.

Tiekšanās pēc personīgās brīvības un zināma neuzticēšanās pretējā dzimuma pārstāvjiem arī traucēs izveidot ciešu kontaktu, bet jau esošajos pāros partneri minimizēs savstarpēju saskarsmi un dod priekšroku laika pavadīšanai ar draugiem vai vienatnē, pilnībā nododoties kādam savam hobijam un vienlaikus pārdomām par attiecību perspektīvām.

Tomēr gan esošie, gan potenciālie partneri sāks regulāri un bez jebkāda iemesla dāvināt viens otram oriģinālas dāvanas, rīkot greizsirdības scēnas, sacensties asprātībā un mērīties ar intelektu.

Sagaidāmas arī dīvainas situācijas, kad divi cilvēki būs spiesti apspriest savas attiecības, jo nevarēs atstāt kādu telpu. Liktenis diezgan bieži un mīklainos apstākļos savedīs kopā tos, kam lemts satikties.

Savukārt pēc 11.novembra mūsos pamodīsies atbildība par tiem, ko esam pieradinājuši, mēs esošajiem un potenciālajiem partneriem sniegsim neuzbāzīgas rūpes, būsim godīgi pret viņiem.
Mēs nevēlēsimies dot viltus cerības tiem, ar kuriem negrasāmies būt kopā, bet tie, ar kuriem, pēc mūsu viedokļa, var nodzīvot visu dzīvi, saņems no mums spēcīgu atbalstu. Mēs iztiksim bez romantiskiem žestiem un puņķainas atzīšanās, bet sāksim ar darbiem pierādīt savu līdzdalību tuvinieku liktenī.

Tiesa, īpaši jūtīgiem cilvēkiem pietrūks maiguma, taktilu sajūtu, mutisku pieķeršanās apliecinājumu, jo astroloģiskās tendences ietekmē daudzi kļūs atturīgāki, samazināsies nepieciešamība pēc pieskārieniem un mīlas pilnām sarunām. Mēs diez vai vēlēsimies atklāti demonstrēt savas emocijas un jūtas, labāk izvēloties visu paturēt sevī.

Mēneša sākumā pirmajā vietā izvirzīsies miesiskas vēlmes, bet tiem, ar kuru palīdzību mēs tās īstenosim, nebūs būtiskas nozīmes. Mēneša vidū mēs ļoti nopietni attieksimies pret esošajiem un potenciālajiem partneriem, kā arī ar viņiem saistītajiem plāniem un nodomiem; daudzi sāks mērķtiecīgi būvēt uzticamas attiecības, centīsies demonstrēt savu neaizvietojamību. Mēneša beigās daudziem nāksies ņemt savā aizgādnībā tos, kas viņiem dārgi.

Šķir nākamās lapas un uzzini, kāda būs tava jūtu dzīve novembrī!

Pievienot komentāru