FOTO: Latvijā populārā blogere Evelīna Pārkere bauda pavasari Parīzē

Publicitātes foto

Latvijā plaši pazīstamā “Instagram” blogere Evelīna Pārkere marta izskaņā devās uz mīlestības pilsētu Parīzi, lai piedalītos jauno Huawei P30 sērijas tālruņu atklāšanas pasākumā un piedzīvotu maģisku fotosesiju skaistākajās Parīzes vietās. Neskatoties uz piepildītajām dienām, Evelīna atrada laiku izbaudīt pilsētas sniegtās iespējas un īstenu Francijas atmosfēru.

Slavenajai blogerei, kura interneta vidē darbojas jau kopš 2013. gada, bija iespēja piedalīties jauno Huawei P30 sērijas flagmaņu atklāšanas pasākumā Parīzē un viņa tika arī pie sava P30 Pro tālruņa, par ko ir lielā sajūsmā: “Šis ir mans pirmais Android telefons vairāku gadu laikā, taču man neticami ātri izdevies pie tā pierast. Telefons ir moderns, ērts un, pats galvenais – ļoti ātrs.”

Publicitātes foto

Evelīna viedtālruni izvēlējusies kristāla jeb “Breathing Crystal” krāsā un pati to nosaukusi par “konfekšu telefonu”, jo īpašais krāsojums atgādina ledeni. “Krāsa ir neaprakstāma un mainās dažādos apgaismojumos. Taču visvairāk man patīk kamera, jo tā ir vairākkārt labāka nekā mana profesionālā DSLR fotokamera. Viss, ko kāro sirds, atrodas vienā telefonā,” savos iespaidos dalās Evelīna.

Publicitātes foto

Evelīna uzskata, ka ceļot kā blogerei sniedz pavisam citu pieredzi, nekā vairumam pierasts, jo lielu daļu no ceļošanas nākas baudīt caur telefona ekrānu, taču tas netraucē noķert pilsētas atmosfēru. Tieši tādēļ Evelīna nolēmusi dalīties ar savām piecām iecienītākajām lietām Parīzē.

Izsmalcinātie makarūni no “Laduree”
Viena no Evelīnas mīļākajām vietām brauciena laikā bijis smalko franču gardumu – makarūnu – veikals “Laduree”, kur pieejami makarūni visās varavīksnes krāsās. ““Laduree” zīmols ir kas antīks un vēsturisks. Arī cenas tur ir augstākas, taču tas pilnīgi noteikti ir tā vērts,” stāsta viņa. Evelīna makarūnus uzskata par īstu Parīzes smalkumu, kas figurē arī filmās, tāpēc šo gardo suvenīru iegādājusies gan sev, gan draugiem.

Publicitātes foto

Zīmolu veikalu ielenkumā

Ja vēlies attapties slavenu zīmolu veikalu ielenkumā, jādodas uz Parīzi, jo tādi veikali kā “Louis Vuitton”, “Cartier” u.c. tur ir sastopami ļoti bieži. Lai gan zīmolu apģērbi ir dārgi un atļauties tos nevar kurš katrs, Evelīna stāsta, ka staigāšana vien pa šīm veikalu ieliņām sniedz neaprakstāmas sajūtas un lielu aizrautību.

Mīlētāju pilsētas atmosfēra
Viena no fantastiskākajām lietām, ko Parīzē var piedzīvot pilnīgi bezmaksas, ir atmosfēra. Evelīnai atmiņā īpaši palikusi skaistā un skanīgā franču valoda un Parīzes slavenā parfimērija – pastaigājoties pa pilsētas ielām, iespējams sajust visdažādākās smaržas un aromātus.

Francijas klasika – maize, vīns un siers
Lai gan Evelīna atzīst, ka Francijas virtuve nav viņas iecienītākā, tur pilnīgi noteikti ir pati svaigākā un mīkstākā maize. Tā kā restorāni un kafejnīcas ir uz katra stūra, noteikti jānobauda arī franču siers un vīnu izlase.

Parīzes lepnums – Eifeļa tornis
Vairāk nekā 300 m augstajā Eifeļa tornī Evelīnai uzkāpt nav bijusi izdevība, taču šis iespaidīgais pilsētas objekts liks atgriezties Parīzē vēlreiz. “Eifeļa torni man gribētos saukt par Parīzes Mēnesi, jo, lai arī kur tu dotos, tas tev sekos,” stāsta latviešu blogere.

Pievienot komentāru