FOTO: Maigās un mīlīgās suņudāmas Aurora un Lada meklē sirsnīgas mājas

Foto – Medus Lācis

Neticami, ka kāda būtne var iemiesot tik daudz maiguma. Ienāc pie viņas – viņa tev piespiedīsies, pastiep roku – viņa atradīs tavu delnu un pieglaudīsies, apsēdīsies viņai blakus – viņa cieši cieši ieritināsies azotē un ieliks galvu klēpī. Klusi un pazemīgi. Lai tikai sajustu tavu siltumu un uzmanību. Un lai sasildītu tevi, vēsta ieraksts dzīvnieku patversmes “Ulubele” lapā Facebook.

Patiesībā tas ir stāsts par veselām divām suņu meitiņām – Auroru un Ladu, kuru raksturs, izskats, dzīvesstāsts un nekad neizjustās mīlestības pārpilnība ir gandrīz vienāda. Par diviem suņiem senioru vecumā, kuriem adoptētgribētāji visbiežāk nepievērš uzmanību – jo “suns parastais-vidējais-pelēkais un par vecu”.

Apmēram deviņus gadus vecā Aurora un astoņus gadus vecā Lada nonāca Ulubelē novembrī. Visu savu suņa mūžu pieticīgi pavadījušas pie īsām ķēdēm un kartona būdās, tik un tā beigās izrādījās liekas, kad īpašums mainīja saimniekus.

Foto – Medus Lācis

Kad Aurora un Lada iet pastaigā, šķiet, ka viņas savā vecumā kā mazi bērni priecājas par apkārt notiekošo – viss ir tik jauns, tik interesants un pasaule izrādās liela! Par to, ka dzīves radiusu nenosaka nožēlajami īsa ķēde un ka gulēt var arī siltā būdiņā un pat uz dīvāna nojumē! Aurora un Lada tik ļoti novērtē katru soli, kas tagad iziet ārpus nežēlīgi noslēgtā apļa, ko ierobežoja cilvēka rokas piekabināta ķēde.

Bet vairāk par visu citu viņas beidzot grib dalīties savā maigumā un labestībā, kam nekad nav bijusi dota iespēja izpausties.

Foto – Medus Lācis

Gribētos apgalvot – ja kādam nepieciešama maiguma terapija, ja kāds cieš no uzticēšanās un paļāvības trūkuma, ja kādam vairs nav ticības, ka šajā pasaulē kādam vari būt svarīgāks par visu – brauc un iepazīsties ar Auroru un Ladu! Kļūsti par viņu cilvēku un pateicības pilnas mīlestības iemiesojumu.
Auroru un Ladu var adoptēt kopā, taču, visticamāk, viņas neiebildīs, ja katrai būs savas mājas un katrai būs savs cilvēks. Jo mīlestības ir tik daudz, ka jāsacenšas, kura pirmā paspēs pieglausties un iedot buču.

Foto – Medus Lācis

“Un man pietrūkst viena glāsta,
Vai tev nepietrūkst neviens?”

Braucot mājup, Aurora un Lada saņems Ulubeles Zelta veselības polises – veterināro aprūpi līdz mūža galam Ulubeles Senioru programmas ietvaros.

Pievienot komentāru