Gardie kabacīši ar sieru FOTORECEPTE

Cukini ieliek caurdurī, lai notek liekais mitrums. Tad pievieno riekstu garšvielas un ķiploku. Riekstu garšviela- tas ir aromātisko piparu, sasmalcinātu valriekstu, kurkuma, koriandra un bazilika maisījums. Šo garšvielu var viegli pagatavot mājās vai iegādājies gatavu kombināciju veikalā.

Pievieno augu eļļu un kārtīgi samaisa.

Dziļā cepamtraukā cieši liek cukini šķēles un kārtīgi pārkaisa ar rīvēto sieru.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ° C. Cep cukini 40 minūtes līdz tie kļūst zeltaini brūni. Gardā uzkoda ir gatavs! Kabacīšus, ceptus cepeškrāsnī ar sieru, var ēst atsevišķi vai kā garnīru, karstu vai aukstu.

Viegla un veselīga uzkoda visai ģimenei!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru