Kad viņš bija maziņš, viņa tēvam teica: “Savāciet savu dēlu, viņam visu laiku tek puņķi!” Ja vien jūs zinātu, par ko viņš izauga…

Skatoties uz šo bērnības bildi ir grūti iedomāties, kas tajā ir attēlots, bet šo cilvēku pazīst praktiski visi. Viņu var gan redzēt televīzijā gan bieži dzirdēt pa radio.

Viņam ir azerbaidžāņu uzvārds. Mūsu varoņa vecmāmiņa bija pa pusei latviete un pa pusei vāciete, savukārt vectēvs no mātes līnijas bija pirmais sekretārs PSKP Petrogradas rajona komiteja, bet mammas māte bija apbrīnojamās balss īpašniece un dziedāja teātrī. Kā mēs redzam, viņā tika samaisītas daudz dažādas nacionalitātes un talanti.

Jūs vēl neesat uzminējuši, kurš tas ir?

Par mazo, puņķaino zēnu kādreiz bija apsaukājuši mūsdienās skandāli populāru un neiedomājami harizmātisku šovmeni Dmitriju Nagijevu. Nemaz nevar pateikt, kā viņam jau ir 50 gadi. Šobrīd viņš atrodas savas popularitātes un slavas virsotnē. Viņa šarmu, humora izjūtu un brutalitāti apskauž daudzi no kolēģiem.  Ne visam zvaigznēm, kuras uzcēlās 90-os gados, izdevās saglābāt un palielināt savu veiksmi karjerā un biznesā.

Pēc Forbes laikraksta versijas, Nagijevs aizņem 19 vietu Krievijas visbagātāko cilvēku sarakstā. Daudzi televīzijas projekti cīnās par viņu. Tomēr, viņš ne vienmēr ir bijis tik ļoti populārs. Vienreiz, kad viņa tētis atveda viņu, trešās klases skolnieku, mazo zēnu, sambo un džudo sekcijā, treneris izdzina viņus ārā ar vārdiem: “Savāciet savu dēlu, viņam visu laiku tek puņķi!”

Tas pazemojums nesalauza mazo bērnu. Viņš saka aktīvi nodarboties ar sportu, un jau 2 gadus vēlāk viņš satikās ar to pašu treneri pilsētas sacensībās. ”Man prieks, kā tev vairs netek puņķi” – ar šķību smaidu teica treneris. “Tek, – teica bezkaunīgi atbildēja Dmitrijs, – vienkārši es iemācījos tos noslaucīt”. Drīzumā Nagijevs kļuva par sporta meistaru Sambo un PSRS atzītu čempionu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

  • <cite class="fn">rukruks</cite>

    Iesaku ši raksta tulotājam ar mērķtiecību un smagu darbu iemācīties rakstīt latviski

Pievienot komentāru