Kad viņš bija maziņš, viņa tēvam teica: “Savāciet savu dēlu, viņam visu laiku tek puņķi!” Ja vien jūs zinātu, par ko viņš izauga…

Neskaitot sportu, vēl viņš aizrāvās ar teātri un skatuvi. Neskatoties uz to, pēc skolas  beigām viņš iestājās elektrotehniskajā institūta automātikas un tehnikas uzskaites fakultāti. Tad viņš dienēja gaisa aizsardzības spēkos netālu no Vologdas. Pēc demobilizācijas Nagijevs tomēr nolēma piepildīt savu sapni un iestājās Ļeņingradas teātra institūta N. K. Cherkasova vārdā. Talantīgam un mērķtiecīgam jaunam cilvēkam pat netraucēja milzīgs konkurss: 150 pretendenti uz 1 vietu.

Daudzi atceras Nagijevu kā skandāli atpazīstama šova ”Logi” vadītāju. Bet viņš bija arī žūrijas loceklis KVN, spēlēja seriālos “Virtuve”, “Fizruk” un vadīja vokālo šovu “Balss”.

Viņa slavenais skatiens ar piemiegto aci, kurš piedod aktiera izskatam īpašu šarmu, patiesībā ir sejas defekts. Pedējā institūta mācību kursā viņam diagnosticēja sejas muskuļa paralīzi. Kopš tā laika Nagijevam ir visu laiku jāstaigā saulesbrillēs. Viņš nesāka īpaši pārdzīvot par šo faktu, bet tieši otrādāk – padarīja sejas defektu par savu atšķirību, ”odziņu”, un visi saka domāt, kā tā ir viņa imidža daļa.

Dmitirija Nagijeva piemērs rāda, kā atpazīstamība atnāk līdz ar smagu darbu, mērķtiecību un izturību sarežģītās dzīves situācijās. Ja tev ir sapnis, neviens nekad nevarēs patraucēt tev tā realizēšanā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">rukruks</cite>

    Iesaku ši raksta tulotājam ar mērķtiecību un smagu darbu iemācīties rakstīt latviski

Pievienot komentāru