Gredzens, kas pārdzīvoja ugunsgrēku un kļuva par iemeslu atkārtotam bildinājumam. FOTO

Džūlija Ādama Maijersa savā Facebook lapā ir atklājusi satriecošu stāstu par ugunsgrēku, saderināšanās gredzenu un mīlestības spēku.

Viņu māja atradās intensīvu mežu ugunsgrēku zonā, kas no Kalifornijas dienvidiem izplatās kopš decembra sākuma. Katru dienu palielinājās ugunsgrēka apgabals, pārsniedzot apjomu, kas ir lielāks par Ņujorkas un Bostonas teritorijām kopā ņemot. Tūkstošiem cilvēku bija spiesti atstāt savas mājas, lai paliktu dzīvi.

Uguns parādījās 10 jūdžu attālumā no Maijersu mājas, un spēcīgā vējā dēļ divu stundu laikā tā pietuvojās viņiem. Steidzami bija nepieciešams evakuēties. Vīra mājās nebija, viņš palīdzēja citiem ģimenes locekļiem. Sapakot kādas no mantām Džūlijai vienkārši nebija laika. Dārglietas un vērtspapīri palika seifā. Viņa paņēma tikai visdārgāko – dēlu un trīs suņus.

Dažas dienas vēlāk viņiem atļāva atgriezties pilsētā. Skats bija graujošs – mājas vietā tikai pelni. Viss sadedzis. Pēc visgrūtākajiem pirmajiem trieciena brīžiem Džūlija un Dons sāka rūpīgi pārbaudīt sadegušo mantu fragmentus, kas agrāk bija mēbeles un interjera priekšmeti. Dons atrada seifu, ko ražotāji raksturoja kā ugunsdrošu. Un tāds tas tiešām bija!

Kad Džūlija un Dons to atvēra, viņi atklāja, ka vecmāmiņas tases bija veselas un nebojātas. Un vissvarīgākais ir tas, ka bija saglabājies Dona Džūlijai 1989. gadā pasniegtais saderināšanās gredzens. Tā ir dārga piemiņa par viņu mīlestību un kopīgās dzīves sākumu, kad pārim vēl nebija nekā. Pēc tam, kad vīrs pasniedza sievai jaunu gredzenu viņu laulības 25. gadadienā, iepriekšējais tika turēts seifā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru