Gredzens, kas pārdzīvoja ugunsgrēku un kļuva par iemeslu atkārtotam bildinājumam. FOTO

Kā īsts vīrietis, zinošs, kā sievieti atbalstīt grūtā brīdī, Dons turpat pelnos nokrita uz ceļa Džūlijas priekšā. Pasniedzot gredzenu, kurš pārcietis uguni, viņš atkal lūdza viņas roku, kā pirms 28 gadiem. Protams, apstiprinoša atbilde nebija ilgi jāgaida. Šo aizkustinošo brīdi fiksēja viņu piektais dēls.

Pat tik sarežģīta situācija parāda, ka patiesa mīlestība palīdzēs nokārtot visus pārbaudījumus, pārdzīvot mājas un visa īpašuma, kas iegūts ģimenes dzīves gados, zaudēšanu. Kopā viņi var ātrāk atgūties. Un tagad ugunsgrēku sāk uztvert nevis kā traģēdiju, bet kā jauna posma sākumu.

Viņu stāsts iekaroja grupas “Love What Matters” dalībniekus Facebook. Cilvēki juta līdzi par mājas zaudēšanu un apbrīnoja mīlestības spēku, izstāstīja savus stāstus un vēlēja, lai Maijersu pāris ilgus gadus dzīvotu kopā. Daudzi kopīgoja šo ziņu savā lapā.

Komentāros Džūlija piebilda, ka pēc tam, kad pirmais laulības gredzens būs atgriezies no juveliera, viņa to nēsās labajā rokā. Kreisajā rokā būs tas, kurš tika pasniegts kāzu 25. gadadienā. Tie abi viņai ir dārgi.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru