Gredzens uz mazā pirkstiņa. Valkā pareizi, citādi nebūs naudas!

Vai jums bija vēlēšanās uzvilkt gredzenu uz pirkstiņa? Vismaz vienu reizi? Varbūt ievērojāt, ka daži cilvēki vienmēr valkā gredzenus uz mazā pirkstiņa? Ar ko tas varētu būt saistīts? Ko šāda sīka detaļa var pastāstīt par savu īpašnieku?

Noskaidrosim!

Visizplatītākais viedoklis attiecas uz mazā pirkstiņa saistību ar cilvēka īpašnieka radošo sākotni, kā arī intelektu, adaptivitāti, mākslinieciskumu un harismu. Tāpēc “īpaša uzmanība” šim pirkstam tiek pievērsta, ja cilvēkam ir kādas neparastas spējas.

Gredzens uz labās rokas mazā pirkstiņa liecina par cilvēku, kurš gatavs aktīvai rīcībai, pilns spēka un vēlmes kaut ko dot pasaulei, dalīties ar enerģiju. Kreisā roka ir to cilvēku izvēle, kuri cenšas uzkrāt enerģiju, pastiprināt savas jūtas, saasināt uztveri, paplašināt savu iekšējo pasauli.

Bet ir dažas nianses. Sudraba gredzens uz mazā pirkstiņa var aizslēgt “naudas plūsmu”, jo šis metāls apturēs enerģijas kustību, veicinot tās saglabāšanu un uzkrāšanos saimnieka iekšienē (tāds variants ir labs tiem, kuri izjūt spēku kritumu, apātiju, pārdzīvo dvēseles satricinājumus).

Ja nēsā sudraba gredzenu uz kreisās rokas mazā pirkstiņa, tas bloķēs realizāciju sociālajā attīstībā, palīdzot garīgai attīstībai un sevis izzināšanai tiem, kuri nemeklē materiālo labumu.

Uz labās rokas šis gredzens ir jāvalkā tiem, kuri ir zaudējuši iekšējo spēku un kuriem nepieciešams atpūsties, lai atgūtu spēkus.

Var teikt, ka sudrabs uz mazā pirkstiņa ir “jūsu biznesa ienaidnieks”, lēni, bet pareizi palēninot “naudas enerģiju” un visu, kas saistīts ar materiālajiem panākumiem.

Bet cilvēkiem, kuri meklē pārmaiņas un ir gatavi aktīvai dzīvei, tiem, kuri vēlas gūt panākumus biznesa attiecībās, savu realizāciju sabiedrībā, uzlabot savu materiālo stāvokli un vispār spēju vadīt biznesu, ir vērts valkāt zelta gredzenu uz labās rokas mazā pirkstiņa.

Tāds rotājums kā “saules enerģijas pavadonis” aktivizē komerciālo dzīslu, pamodina slēptos talantus, savieno visus iespējamos resursus, pastiprina analītiskās spējas un loģisko domāšanu, palīdz sevi parādīt, liecina, ka cilvēks var ko dot pasaulei, kā to var mainīt uz labo pusi.

Starp citu, var pastiprināt efektu, ja vienlaikus ar mazo pirkstiņu zelta gredzenu nēsā uz labās rokas īkšķa (tiek uzskatīts: ja savieno gredzenu ar īkšķi un mazo pirkstiņu, tas var saasināt prātu, uzmanību un reakcijas ātrumu, kas var būt ļoti noderīgs sarunu vai aktīvo diskusiju laikā).

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

TESTS. Izvēlies gredzenu un uzzini, ko tu vislabāk kontrolē?

Uzliec zelta gredzenu un apēd greipfrūtu. Kā tas palīdzēs?

Pievienot komentāru