Uzliec zelta gredzenu un apēd greipfrūtu. Kā tas palīdzēs?

Foto – Pixabay

Lai mazinātu nogurumu un paaugstinātu organisma vispārējo tonusu, ieteicamas šādas receptes.

* Sajauc vienādās daļās mežrozīšu un vilkābeļu augļus un vāra 5 minūtes. Dzer atdzesētu pa 1/4 glāzes 4 reizes dienā. Novārījums mazinās nogurumu, nespēku, uzlabos sirdsdarbību.

* Sasmalcinātus mežrozīšu paaugļus (150 g) ieber termosā, aplej ar litru verdoša ūdens, diennakti nostādina. Dzer atdzesētu pa pusglāzei no rīta un vakarā. Uzlējums ir bagāts ar vitamīniem, palīdz paaugstināt organisma izturību pret slodzēm.

* Vienu sasmalcinātu valrieksta kodolu sajauc ar 50 g rozīņu un 50 g žāvētu aprikožu. Lieto pa 1 tējkarotei no rīta 4 reizes nedēļā. Maisījums stiprina novājinātu organismu un imūnsistēmu.

* Atbrīvoties no hroniska noguruma palīdz svaigi greipfrūti. Katru dienu jāapēd vismaz viens auglis.

* Glāze svaigi spiestas ananasu sulas dienā atjauno darbspējas un aktivitāti.

* Redīsu salāti ar augu eļļu, katru dienu lietoti mērenā devā, palīdz atbrīvoties no pārguruma, galvas reiboņiem un uzlabo asinsriti.

* Rudzu maizi (200 g) aplej ar verdošu ūdeni un ļauj uzbriest. Pēc tam iegūto masu vienmērīgā kārtiņā uzklāj kokvilnas audumam un vakarā pirms gulētiešanas uz 15 minūtēm pieliek kāju pēdām. Komprese stiprina imunitāti un paaugstina organisma pretošanās spējas slimībām. Procedūru veic 2 reizes nedēļā.

* 100 g žāvētu aprikožu sajauc ar pūdercukuru un 2 sasmalcinātām citrona daiviņām. Lieto pa 2 ēdamkarotēm 3 reizes nedēļā. Maisījums uzlabo asinsriti un mazina nespēku.

* Organisma vispārējo tonusu jūtami paaugstina svaigas zemenes (50 g) vai vīnogas (100 g), aplietas ar tasīti zaļās tējas. Lieto 4–5 reizes nedēļā.

* Vienu mēnesi kreisās rokas vidējā pirkstā vēlams nēsāt zelta gredzenu. Šis metāls paaugstina dzīvības spēkus un pretošanās spējas slimībām.

Pievienot komentāru