Gribi vairāk naudas? Ļoti seno tibetiešu metode tās piesaistīšanai


7-7-5-3-1-9-1. Daudziem šī senā tibetiešu metode var šķist dīvaina. Bet to esot izplatījuši mūki, un pie tā palīdzības ne reizes vērsušies cilvēki. Runā, ka tas palīdz visiem, tad kāpēc gan neizmēģināt.

Šī ciparu kombinācija nozīmējot cilvēka personīgo naudas avotu. Kurš gan par tādu nesapņo?

Bez naudas mūsdienu cilvēks diemžēl nespēj normāli eksistēt. Nauda ir savdabīga mūsu dzīves daļa, it kā zināma dzīve substance, ko vajag mīlēt un cienīt (citādi ļoti grūti kļūt bagātam).

Viens no veidiem finanšu, kā arī vēlamo materiālo objektu piesaistīšana ir šī unikālā naudas mantra.

Kā izmantot naudas mantru 7753191?
Vislabāk sākt darbu ar mantru Jaunā Mēnesī. 77 dienas pēc kārtas atkārto mantru 7753191 tieši 77 reizes. Turklāt nepieciešams izrunāt katru ciparu atsevišķi: “Septiņi-septiņi, pieci, trīs-viens-deviņi-viens”. Strādāt ar mantru vajag tieši 77 dienas, bez brīvdienām un pārtraukumiem. Ja tu izlaidīsi kaut vai vienu dienu, vajag atkal sagaidīt Jaunu Mēnesi un sākt visu no sākuma. Lai nenojuktu rēķini, var izmantot rožukroni.

Četru stihiju rituāls un 7753191
Daudzi darbu ar naudas mantru pabeidz ar nelielu rituālu. Ja tu arī gribi to izpildīt, Jaunā Mēnesī, pirms sākt lasīt mantru, uzraksti uz nelielas papīra lapas ciparus: 7753191. Pēc tam, kad būs pagājušas 77 dienas (ar nosacījumu, ja tu visu laiku strādāsi ar mantru), vari ķerties pie rituāla.

Zeme
Paņem podiņu ar zemi, jebkādas sēklas un papīru ar mantru. Ieroc papīru zemē, trīs reizes atkārtojot: “Zeme bagātībām pilna, tajā tagad mans sapnis”. Pēc tam iesēj sēklas.

Ūdens
Paņem glāzi ūdens un aplej zemi. To darot, saki trīs reizes: “Ūdens un zeme, atdzīviniet sēklas”.

Gaiss
Noliec podu uz minūti pie atvērta loga un trīs reizes saki: “Tu, Gaiss, nepieciešams man kā gaisma, un dod manam sapnim Rītausmu”. Nākamās divas dienas atkārtojiet “gaisa procedūru”.

Uguns
Kad parādīsies asniņš, nepieciešams “pieslēgt” Uguni. Paņem nelielu sveci, aizdedz to un saki trīs reizes: “Dedz, Uguns, svece, nodedz un trūkumu iznīcini. Lai pieaug stādiņš, kas slēpj naudas lapiņu. Un es ar viņu uzplaukšu, bagātību naudā piesaistīšu!”

Atstāj sveci, lai tā nodeg
Lūk, arī viss, tagad tev ir vēl viens mazs palīgs, kas piesaista labklājību.

Avots: “mirror-venus.ru”

COMMENTS

Pievienot komentāru