Iedarbīga, dabīga matu maska, kas palīdz pret pirmajiem sirmajiem matiem


Iedarbīga un dabīga matu maska, kas novērsīs pirmos sirmos matus.

Sastāvdaļas
2 tējkarotes kaltēta rozmarīna
2 tējkarotes kaltēta timiāna
4 tējkarotes kaltētas salvijas

Augus ieber verdošā ūdenī, vāra 2-3 minūtes, atdzesē, uzklāj uz mitriem, tīriem matiem, apsegt nevajag.
Pēc 30 minūtēm noskalo ar siltu ūdeni.

Masku lieto reizi nedēļā, bet katru reizi pagatavo no jauna.

Masāža
Palīdzēs arī savdabīga masāža. Matus sadala plānās šķipsnās, katru uztin uz pirksta un tādā stāvoklī patur ne mazāk kā piecas minūtes. Šī ir ļoti iedarbīga procedūra!

Diēta
Katru dienu ēdienkartē jāiekļauj varu saturoši produkti, piemēram, liellopa aknas, sezama sēkliņas, tumšā šokolāde, rieksti, sēnes, parmezāna siers.

Tāpat produkti ar augstu cinka saturu, piemēram, ķirbja sēklas, austeres, liellopa gaļa. Banāni.

COMMENTS

  • <cite class="fn">mr mark</cite>

    KĀ SAŅEMT ATBALSTA PALĪDZĪBU @ 2% PROCENTU LIKMJU

    Es neesmu pārliecināts par leģitīmā aizdevuma aizdevēja saņemšanu tiešsaistē. Bet, kad es vairs nespēju saskarties ar savu parādu, mans dēls bija slimnīcas gultā operācijai, kas ietver milzīgas naudas, un man arī vajadzēja naudu, lai refinansētu un iegūtu labu mājokli, tad man ir lai meklētu palīdzību no draugiem un kad vairs nebūtu cerības, es nolemšu doties tiešsaistē, lai meklētu aizdevumu, un es atradu MARK WILLIAMS FUNDS ar 2% procentu likmi un nekavējoties piemēroju savu informāciju, kā norādīts. Septiņu dienu laikā pēc mana pieteikuma viņš piesaistīja manu aizdevuma summu bez slēptām maksām, un es varētu rūpēties par savu dēlu medicīniskiem rēķiniem, atjaunot savu īres rēķinu un atmaksāt savu parādu. Es konsultēšu katru aizdevuma meklētāju, lai sazinātos ar MARK WILLIAMS FUNDS ar ([email protected]).

Pievienot komentāru