Lūk, kāds krūšu izmērs vīriešiem patīk visvairāk (un viņi paši nezina iemeslu)!

Foto – Pixabay

Ideālā variantā sievietes krūtij ir jāietilpst vīrieša plaukstā – tas ir zelta vidusceļš. Taču ir svarīgi saprast, ka stāsts nav par izmēru, bet gan par mīļoto vīrieti vai vīru – tad izmērs zaudē nozīmi. Savukārt – ja runa ir par gaumi, paveras šāda aina:

1. 32,7% vīriešu dod priekšroku C izmēra krūtīm (trešais izmērs)
Kādam varbūt tas ir negaidīti, taču izrādās, ka vairākumam vīriešu patīk nevis sestais krūšu izmērs, bet gan tādas nelielas un stingras krūtis, kādas ir amerikāņu aktrisei Dženiferai Lovai Hjūitai.

2. 24,4% vīriešu patīk D izmēra krūtis (ceturtais izmērs)
Būtiskai daļa vīriešu tīkamas šķiet ceturtā izmēra krūtis, ar kādām lepojas popmūzikas dziedātāja Keitija Perija.

3. 19,1% vīriešu sajūsminās par DD izmēra un kuplākām krūtīm (piektais izmērs un lielāks)
Acīmredzot, šai vīriešu daļai ir spēcīgas atmiņas par laiku, kad māmiņas viņus baroja ar krūti. Tāpēc viņiem patīk tādi sieviešu tipāži kā realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kas vienmēr savus pielūdzējus sajūsminājusi ar kuplām formām.

4. 15,5% vīriešu dievina sievietes ar В izmēra krūtīm (otrais izmērs)
Tas nav ne daudz, ne maz. Jāmin, ka B izmēra krūtis ir arī populārajai lietuviešu izcelsmes aktrisei Agnijai Ditkovskītei, kas guvusi lielus panākumus Krievijā un pabijusi uz vīriešu žurnāla “Playboy” vāka.

5. 8,3% vīriešu izvēlētos sievieti ar А un АА izmēra krūtīm (pirmais izmērs un mazāks)
Šie vīrieši redz pasauli pavisam citā plaknē šā vārda visās nozīmēs. Viņu vidū ir stiprā dzimuma pārstāvji, kuriem bijis romāns pasaulslaveno aktrisi un modeli Keiru Naitliju – šī dāma nemaz neslēpj, ka viņai ir mazas, nulles izmēra krūtis, taču tas nebūt nemazina viņas seksīgumu.

COMMENTS

Pievienot komentāru