Horoskopa lielākie manipulatori un kā sevi no tiem pasargāt


Pirmais veids: iemācieties pareizi sastādīt prioritātes. Jūsu dzīve ir vissvarīgākais uz pasaules. Ja kāds no tuviniekiem lūdz jūsu palīdzību, atsaucieties uz lūgumu. Bet – lai pasargātu sevi no liekulības un meliem, pirmkārt domājiet par savām problēmām, nevis citu vajadzībām.

Otrais veids: iemācieties atteikt cilvēkiem, ja jūtat, ka ar jums vienkārši manipulē. Nevajag taisnoties vai skaidrot, kāpēc jūs kaut ko nevarat izdarīt. Nebaidieties saprāta robežās teikt par cilvēkiem, ko jūs par viņiem domājat. Ja kāds ir slinks, bet gūst panākumus uz citu rēķina, pasakiet to viņam acīs, un šis cilvēks nekad pat iedomāties nespēs, ka varētu jūs izmantot.

Psiholoģiski visvairāk no manipulēšanas un spiediena ir aizsargātas Jaunavas, Vērši, Dvīņi, Skorpioni un Mežāži. Šie cilvēki vairumā gadījumu vispirms domā, bet tikai pēc tam dara. Visgrūtāk klājas Ūdensvīriem, taču viņi viegli un ātri mācās, ņemot vērā savas iepriekšējās kļūdas. Tāpēc Ūdensvīru apvest ap stūri otrreiz ir praktiski neiespējami.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Pievienot komentāru